Βουλγαράκη: Η ηλικία, το ύψος, το ραδιόφωνο και η ερωτική συνεύρεση σε δημόσιο χώρο
Showbiz

Βουλγαράκη: Η ηλικία, το ύψος, το ραδιόφωνο και η ερωτική συνεύρεση σε δημόσιο χώρο

Η Ελένη Βουλγαράκη είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες ραδιοφωνικές παραγωγούς και παρουσιάστριες και έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της.

Αυτή την περίοδο την απολαμβάνουμε από την συχνότητα του Mega και την εκπομπή, «Χαμογέλα και πάλι» με παρουσιάστρια την Σίσσυ Χρηστίδου.

Πάμε να μάθουμε μερικά πράγματα για εκείνη…

Ηλικία και ύψος

Η ίδια γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου του 1990, είναι 32 ετών, έχει ύψος 1.63 και κατάγεται από την Καστοριά. Ξεκίνησε τις σπουδές της στη Νοσηλευτική στην Λάρισα και έκανε πρακτική 6 μήνες ως νοσηλεύτρια σε κλινική.

Η Ελένη Βουλγαράκη σπούδασε στο Ant1 Media Lab και σίγουρα δεν πίστευε πως λίγο καιρό αργότερα θα συνεργαζόταν με μεγάλα ονόματα του χώρου.

Το ραδιόφωνο

Η ίδια έχει καταφέρει να συνδυάσει την αγάπη της για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Και τι εννοούμε;

Εργάστηκε για καιρό στον ραδιοφωνικό σταθμό Ρυθμός 949 Fm. Τον Σεπτέμβριο του 2020 αποχώρησε από το Mad Tv και το Mad Radio, όπου δούλευε για αρκετά χρόνια. Mάλιστα, την είδηση είχε κάνει η ίδια στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσα από μία ανάρτηση.

«Ευχαριστώ @mad_tv & @mad_radio για ΟΛΑ! ❤️
Για όλες τις υπέροχες και δυνατές, γεμάτες χαμόγελα και ξεγνοιασιά στιγμές! Είμαι πολύ τυχερή που υπήρξα μέρος/μέλος αυτής της οικογένειας!!!! Είμαι τυχερή και για όλους τους ανθρώπους που γνώρισα & συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια! Σας αγαπάω έναν έναν ξεχωριστά και πολύ!
Εις το επανιδείν..! ❤️
(Ps. ένα κομμάτι της καρδούλας μου, πάντα θα χτυπάει εκεί!)».

Η ερωτική συνεύρεση σε δημόσιο χώρο

Η Ελένη Βουλγαράκη πριν λίγο καιρό είχε βρεθεί στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντάς, «After Dark» και είχε αποκαλύψει πως έχει κάνει sexting και έχει συνευρεθεί ερωτικά σε δημόσιο χώρο

Συγκεκριμένα είχε δηλώσει:«Ναι έχω κάνει sexting. Έχω στείλει φωτογραφία μου αλλά με κομμένο κεφάλι γιατί έχω στο μυαλό μου, «και αν γίνει μια στραβή;». Αποκαλυπτική, αλλά όχι τελείως γυμνή».

Και πρόσθεσε για την ερωτική συνεύρεση:«Τι ώρα προβάλλεται η εκπομπή; Μισό λεπτό να σκεφτώ εάν θα την δουν οι γονείς μου… Αν έχω κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο; Ναι. Ένα σημείο να πω ε; Σε βουνό… Σε βουνό… Είχα πάει για βόλτα, έτσι μια βολτίτσα, αλλά όχι στην Αθήνα».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved