Ούρσουλα Βλάχου: Η «κόρη» του Μιχαλόπουλου ανήμερα των γενεθλίων της έμαθε το φύλο του μωρό
Showbiz

Ούρσουλα Βλάχου: Η «κόρη» του Μιχαλόπουλου ανήμερα των γενεθλίων της έμαθε το φύλο του μωρό

Η Ούρσουλα Βλάχου, η οποία υποδυόταν τη μικρή κόρη του Πάνου Μιχαλόπουλου στη σειρά του MEGA «Η ώρα η καλή», έμαθε ανήμερα των γενεθλίων της το φύλο του μωρού που περιμένει! 

Ο αγαπημένος της, Βίκτωρας Αποστόλου τής ετοίμασε ένα πάρτι - έκπληξη γενεθλίων και... αυτή τη ξεχωριστή μέρα επέλεξαν να μάθουν και το φύλο του μωρού!

Να σας θυμίσουμε ότι το Σάββατο 18 Ιουνίου η Ούρσουλα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της. Η πανέμορφη εγκυμονούσα λίγο πριν γίνει μαμά αποφάσισε με τον Βίκτωρα Αποστόλου να παντρευτούν με πολιτικό γάμο έχοντας δίπλα τους τους στενούς συγγενείς τους και τους αγαπημένους φίλους τους.

Η τηλεοπτική “Στέφανι” από την Ώρα την καλή που προβλήθηκε στο Mega είχε ανακοινώσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το ευχάριστο γεγονός, ότι θα γίνει μαμά. Συγκεκριμένα, ανέβασε τρεις φωτογραφίες της, στις οποίες ποζάρει με μαγιό και φουσκωμένη κοιλίτσα, στην πισίνα.

Χθες λοιπόν, 21 Ιουνίου είχε τα γενέθλιά της και έγινε 29 χρονών. Αυτά τα γενέθλια ήταν ξεχωριστά για εκείνη αλλά και τον σύζυγό της αφού έμαθαν ότι περιμένουν... κοριτσάκι!

Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από αυτή τη μοναδική στιγμή και σχολίασε στο instagram της: "κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, η δεσποινίς Λυδία Αποστόλου έρχεται να αποκαταστήσει τις ισορροπίες αρσενικών θηλυκών στο σπίτι και με έκανε την πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο 💖"!

Εμείς να ευχηθούμε με έναν πόνο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved