MAD VMA 2022: Backstage: Οικογενειακή υπόθεση για την Γαρμπή τα φετινά βραβεία
Showbiz

MAD VMA 2022: Backstage: Οικογενειακή υπόθεση για την Γαρμπή τα φετινά βραβεία

Η Καίτη Γαρμπή βρέθηκε στη σκηνή των MAD VMA 2022 για να πραγματοποιήσει το act της αλλά και για να παραλάβει το τιμητικό βραβείο της.

Όπως ήταν φυσικό δίπλα της ήταν ο γιος της, Δημήτρης Σχοινάς, ο οποίος νιώθει υπερήφανος για την μητέρα του.

Όμως, η τραγουδίστρια πέρα από τον αγαπημένο της γιο, είχε στο πλευρό της και την αδερφή της Λιάνα Γαρμπή κάνοντας με αυτόν τον τρόπο, την φετινή της παρουσία, οικογενειακή υπόθεση.

Οι δύο αδερφές ξεκίνησαν μαζί την καριέρα τους, με την Λιάνα να αποφασίζει λίγο καιρό αργότερα να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς ήθελε να δώσει προτεραιότητα στην οικογένειά της. Αυτό όμως δεν τις χώρισε, το αντίθετο μάλιστα, τις ένωσε ακόμα περισσότερο, αφού πάντα στήριζε η μία την άλλη και ήταν μία γροθιά.

Μάλιστα η κάμερα του gossip-tv.gr βρέθηκε στα backstage της διοργάνωσης και κατέγραψε την Καίτη Γαρμπή μαζί με τον Δημήτρη Σχοινά και την αδελφή της.

Λίγο αργότερα η Καίτη Γαρμπή κλήθηκε να ανέβει στο stage για να παραλάβει το τιμητικό της βραβείο και δεν πίστευε την έκπληξη που της είχε ετοιμάσει η Ρούλα Κορομηλά.

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε ξαφνικά, χωρίς κανείς να το γνωρίζει, στη σκηνή της βραδιάς στην οποία την υποδέχτηκε ο Θέμης Γεωργαντάς. Η ίδια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την τραγουδίστρια και της παρέδωσε το τιμητικό βραβείο των φετινών Mad VMA.

«Παλιότερα της είχα κάνει μια έκπληξη στον “αέρα” που μας ακολουθεί. Αυτή είχε ως αποτέλεσμα έναν γάμο που κρατά για χρόνια και ένα υπέροχο παιδί. Τώρα της κάνω μια ακόμη έκπληξη γιατί δεν ήξερε ότι θα έρθω εδώ απόψε», δήλωσε η Ρούλα Κορομηλά.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, η Καίτη Γαρμπή δεν γνώριζε τίποτα για την έκπληξη που της είχε ετοιμάσει και μάλιστα κρυβόταν στα παρασκήνια για να μην την δει και καταλάβει τι ακριβώς είχαν σκαρώσει με τους διοργανωτές.

H Καίτη Γαρμπή φυσικά έσπευσε να τη φιλήσει και να την αγκαλιάσει μιας και είχαν καιρό να βρεθούν.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved