Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η όλο νόημα ανάρτησή της για τα Mad VMA: «Δεν μας προστάτευσαν...»
Showbiz

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η όλο νόημα ανάρτησή της για τα Mad VMA: «Δεν μας προστάτευσαν...»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν παρούσα στη δεύτερη συμπλοκή μεταξύ του Snik και του Light και με δημοσίευσή της στο Instagram, θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για όλα όσα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια της, 

Εχθές το βράδυ (22-6) εκτυλίχθηκαν απίστευτα πράγματα και σκηνές βίας στα Mad Video Music Awards μεταξύ των τράπερ Light και Snik, με την ίδια να είναι παρούσα σε ένα εκ των τριών συνολικών περιστατικών.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν καλεσμένη χθες στα Mad Video Music Awards και ήταν εκείνη που έδωσε στην Έλενα Παπαρίζου το βραβείο που είχε κερδίσει η τραγουδίστρια για την καλύτερη μπαλάντα. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας και ενώ η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδινε το δικό της μήνυμα επί σκηνής, ακριβώς δίπλα από την Έλενα Παπαρίζου εκτυλίχθηκε ο δεύτερος τσακωμός των δυο τράπερ, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός και η ίδια να μην μπορεί να το διαχειριστεί κιόλας.

Μάλιστα, σε βίντεο, ακούγεται να φωνάζει "Όχι βία, όχι άλλη βία" προσπαθώντας να ηρεμήσει τους δυο εμπλεκόμενους, οι οποίοι και δεν σταμάτησαν στιγμή να είναι σε ένταση. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, το μεσημέρι της Πέμπτης (23-6) θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για όλο αυτό που συνέβη, κάνοντας λόγο για όλους και για όλα.

«Δεν με νοιάζει ποιος και γιατί τσακώθηκε. Δεν έχει σημασία πώς ένιωσε γιατί έκανα. Σημασία έχει πως δεν αντιδράσαμε όπως έπρεπε σε όσα συνέβησαν χθες το βράδυ. Σημασία έχει πως η παραγωγή δεν προστάτεψε τους καλεσμένους της πως δεν αντέδρασε ως όφειλε δηλαδή να τους διώξει από την εκδήλωση και φυσικά να μην τους επιτρέψει να εμφανιστούν στη σκηνή. Με στεναχωρεί και με προβληματίζει που τα νέα παιδιά δεν μπορούν να φιλτράρουν σωστά όσα συμβαίνουν μπροστά στα μάτια τους και δεν απομονώνουν τέτοια "πρότυπα". Αντιθέτως, λίγα λεπτά μετά χειροκροτούν ανθρώπους που υποκριτικά ζητούν συγνώμη, ενώ μόλις έχουν ασκήσει βία που μπερδεύουν την επίθεση με την άμυνα. Ας μιλήσουμε στους νέους!».

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved