Η Πετρουλάκη στο gossip-tv: «Όποιος μιλάει για την ζωή του άλλου είναι άξιος της μοίρας του»
Showbiz

Η Πετρουλάκη στο gossip-tv: «Όποιος μιλάει για την ζωή του άλλου είναι άξιος της μοίρας του»

Η Ελένη Πετρουλάκη έχει – και δικαίως- τον τίτλο της εθνικής μας γυμνάστριας.

Αυτή η δουλειά ήταν και παραμένει το πάθος της και αν τη ρωτήσεις θα σου πει πως πια είναι σίγουρη πως γεννήθηκε γι’ αυτό. Επαγγελματίας από τις λίγες και μαμά τεσσάρων κοριτσιών στην εφηβεία η Ελένη έχει μια δύσκολη καθημερινότητα.

Δε θα πιστεύετε από τι ώρα ξεκινάει η μέρα της και τι ώρα τελειώνει. Το γλυκό κορίτσι από την Κρήτη που ήρθε στην Αθήνα να σπουδάσει με την αδερφή της και την κολλητή της από 10 χρονών, Έλλη Αγγελιδάκη, απέρριψε προτάσεις να κάνει modelling, να συμμετάσχει στα καλλιστεία και πολλά άλλα γιατί είναι ένας άνθρωπος που βάζει ξεκάθαρους στόχους.

Η ενασχόλησή της με το στίβο, οι λόγοι που τελικά τον εγκατέλειψε, η σκληρή δουλειά στα γυμναστήρια της Αθήνας και η τηλεόραση που ήρθε από τύχη. Σε ποιόν είχε γίνει η πρόταση για τηλεοπτικές εμφανίσεις και πήρε μαζί του τα δύο κορίτσια ανοίγοντάς τους έναν δρόμο που δεν περίμεναν;

Πέρασε τελικά καλά με τη δημοσιότητα η Ελένη και γιατί δεν έχει κάνει τηλεόραση ξανά από το 1996;

Η ίδια δηλώνει πως λειτουργεί πάντα με την καρδιά και το συναίσθημα και γι’ αυτό πολλές φορές την έχει πατήσει. Μετρώντας πια 24 χρόνια γάμου (28 κοινής ζωής) με τον Ίλια Ίβιτς η ίδια δηλώνει τυχερή για τον άνθρωπό της και ξεκαθαρίζει πως τέλειος γάμος δεν υπάρχει και χρειάζονται πάντα συμβιβασμοί.

Ποιο είναι το ζητούμενο για εκείνη σε μια οικογένεια; Πώς είναι η ζωή της και η καθημερινότητά της με τέσσερις κόρες, τα άγχη και τα όρια και σε ποια πράγματα δεν δίνει πια σημασία.

Τι είχε ο Ίλια που σε κέρδισε;

Τι είχε; Είναι το κλικ και η χημεία που σου κάνουν οι άνθρωποι. Καταρχήν δεν ήξερα ποιος ήταν και αν είναι από άλλη χώρα, οπότε λειτουργώ πάρα πολύ με το συναίσθημα και όχι με την λογική. Μόλις τον είδα μου άρεσε και αυτό ήταν όλο.

Είχατε μία επεισοδιακή αρχή…

Ακόμα και σήμερα αυτό που ακούω είναι μία τρέλα, κανένα ζευγάρι δεν έχει τσακωθεί στη ζωή του, όλοι είναι μέλι γάλα, υπάρχει τέλεια σχέση και επειδή ακούστηκε κάτι για εμάς, το έχουν δέσει σκοινί κορδόνι 30 χρόνια τώρα και δεν ακούς άλλη καραμέλα και αν ακούσω ξανά και μιλάει κάποιος για την προσωπική ζωή του άλλου χωρίς να γνωρίζει είναι άξιος της μοίρας του, δεν κοιτάζει τα δικά του.

Ακούστε όλο το podcast showbiz o'clock εδώ.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved