Καμπουρέλη-Γκουρούσης: Η σοβαρή κρίση μετά από 31 χρόνια γάμου και οι αποφάσεις!
Showbiz

Καμπουρέλη-Γκουρούσης: Η σοβαρή κρίση μετά από 31 χρόνια γάμου και οι αποφάσεις!

Η Τέτα Καμπουρέλη και ο Βασίλης Γκουρούσης βρίσκονται προ των πυλών για τις αποφάσεις που πρόκειται να πάρουν σε ό,τι αφορά το μέλλον του γάμου τους. 

Ο γάμος αυτός κρατάει ήδη 31 χρόνια και μάλιστα το ζευγάρι έχει αποκτήσει και εγγόνια τα οποία αποτελούν την απόλυτη ευτυχία τους, κυρίως για την επιχειρηματία και ηθοποιό η οποία αφιερώνει πολύ χρόνο σε αυτά.

Την ίδια ώρα όμως, οι δυο τους αντιμετωπίζουν και σοβαρή κρίση στον γάμο τους με τον Βασίλη Γκουρούση ο οποίος, όπως πρώτο κατ' αποκλειστικότητα σας είχε αποκαλύψει πριν από ακριβώς έναν μήνα και την Τέτα Καμπουρέλη να μη ζουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη.

Σύμφωνα με τη Real, εκείνη έφυγε από το σπίτι όπου ζούσαν μαζί στη Βάρη πριν ξεκινήσουν τα προβλήματα στη ζωή τους και πλέον ζει με τη μητέρα της μέχρι να πάρει τις αποφάσεις που θέλει για την προσωπική της ζωή.

Θα συνεχίσει τις προσπάθειες με τον Βασίλη Γκουρούση για να σώσουν τον γάμο τους ή είναι προ των πυλών ενός διαζυγίου; Το δημοσίευμα της εφημερίδας μιλάει όντως για διαζύγιο προ των πυλών χωρίς όμως να έχει παρθεί η οριστική απόφαση.

Να θυμίσουμε πως ο 58χρονος επιχειρηματίας είχε συλληφθεί τον Μάρτιο του 2021 για τη μεγάλη διάρρηξη θυρίδων που είχε σημειωθεί τον Νοέμβριο του 2020 σε τράπεζα.

Οι Αρχές, ύστερα από πολύμηνες έρευνες και αναλύσεις των συλλεχθέντων ερευνητικών δεδομένων, έφτασαν στα ίχνη του μετά τον εντοπισμό βιολογικού υλικού (D.N.A.) του 58χρονου σε σημείο διερρηγμένης θυρίδας.

Φαίνεται όμως πως τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους οι Αρχές δεν ήταν αρκετά με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος τελικά ο Βασίλης Γκουρούσης.

Δείτε φωτογραφίες του εν διαστάσει ζευγαριού παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved