Super Κική: Ένα σχόλιο στο Instagram «πρόδωσε» το φύλο του μωρού που περιμένει!
Showbiz

Super Κική: Ένα σχόλιο στο Instagram «πρόδωσε» το φύλο του μωρού που περιμένει!

Η Super Κική, το τελευταίο διάστημα, διανύει την πιο υπέροχη περίοδο της ζωής της, μιας και η ίδια είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι και η συγκίνησή της δεν κρύβεται καθόλου. 

Μπορεί να έχει αποφασίσει να μεγαλώσει το παιδάκι της μόνη της, αλλά τίποτα δεν την σταματά, μιας και νιώθει απόλυτα έτοιμη να ζήσει αυτήν την μοναδική εμπειρία και να αναλάβει αυτόν τον υπέροχο ρόλο.

Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα, η Super Κική ανακοίνωσε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι πρόκειται να γίνει μανούλα και μάλιστα η γνωστή influencer έχει αποφασίσει να μεγαλώσει το παιδί της μόνη της, μιας και με τον σύντροφό της έχουν χωρίσει οριστικά και δεν υπάρχει, και από τις δυο πλευρές, καμία πιθανότητα επανασύνδεσης. Μάλιστα, η ίδια είχε γράψει χαρακτηριστικά στην λεζάντα των φωτογραφιών που είχε ποστάρει με το υπερηχογράφημα:

"Το πιο δύσκολο μάθημα που έμαθα φέτος είναι ότι κάποιες φορές είναι καλύτερα να αφήνεις τα πράγματα όπως είναι … να αφήνεις τους ανθρώπους να φεύγουν και κάποιους άλλους να έρχονται .. Θα γίνω ΜΑΜΑ και μάλιστα μόνη ΜΑΜΑ ... πρώτον γιατί ΜΠΟΡΩ .. και δεύτερον γιατί ο σύντροφος που είχα αποφάσιζε συνεχώς να προδίδει ότι είχαμε … παρ όλα αυτά ότι αγάπη δε φρόντισαν να μου δώσουν κάποιοι … θα φροντίσω να την δώσω απλόχερα σε αυτό που κουβαλάω μέσα μου"

Ένα σχόλιο κάτω από το συγκεκριμένο ποστ από το plus size μοντέλο, Κατερίνα Πεφτίτση, "πρόδωσε" το φύλο του μωρού της, μιας και η ίδια δεν δίστασε να γράψει: "Με το καλό ο μικρούλης"!

Δείτε παρακάτω το σχόλιό της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved