Βρισηίδα Ανδριώτου για Μαρτίκα: «Ο Σπύρος είναι μια ευκαιρία για ένα νέο μέλλον»
Showbiz

Βρισηίδα Ανδριώτου για Μαρτίκα: «Ο Σπύρος είναι μια ευκαιρία για ένα νέο μέλλον»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου κατάφερε να παραμείνει στο «Survivor» σχεδόν έξι μήνες και για πολλούς ήταν η έκπληξη στο στίβο μάχης.

Το μοντέλο σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το πώς ένιωσε μετά την αποχώρηση της από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, για το αν κατάφερε να ξεπεράσει τον χωρισμό της, ενώ αναφέρθηκε και στο φλερτ της με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Πώς νιώθεις που αποχώρησες από το «Survivor» σχεδόν μετά από έξι μήνες;

Τα συναισθήματά μου είναι περίπλοκα. Η αλήθεια είναι ότι μετά την αποχώρησή μου ήταν πολύ δύσκολο να προσαρμοστώ γιατί έξι μήνες μακριά από την πραγματικότητα είναι ένα μεγάλο διάστημα.

Είχα συνηθίσει την καθημερινότητα του «Survivor» και εκείνο τον τρόπο ζωής σε σημείο που να νο μίζω ότι η πραγματική μου ζωή ήταν εκεί. Από τη μία, δεν ήθελα να γυρίσω και, από την άλλη, επιθυμούσα να φύγω επειδή το πρόβλημα που είχα με το πόδι μου δεν με άφηνε να αποδώσω στα αγωνίσματα όσο ήθελα, κι αυτό μου έριχνε την ψυχολογία.

Αυτός ήταν και ο λόγος που γινόμουν γκρινιάρα και στενοχωριόμουν τόσο πολύ. Πονούσα ακόμα κι όταν περπατούσα, οπότε ήμουν 50-50 στο αν ήθελα να φύγω ή όχι. Πλέον, μετά την αποχώρησή μου, προσπαθώ να επιστρέφω στην κανονικότητα με μικρά βήματα.

Έχεις πει ότι ο λόγος που πήγες στο «Survivor» ήταν για να ξεπεράσεις το χωρισμό σου. Τα κατάφερες;

Ήταν αρκετοί οι λόγοι. Ένας από αυτούς ήταν για να μάθει ο κόσμος την προσωπικότητά μου, να καταλάβει τι άνθρωπος είμαι, πώς συμπεριφέρομαι και τις αντοχές μου, καθώς δεν είμαι μόνο η Βρισηίδα που βλέπει στο instagram.

Ο δεύτερος λόγος που ήθελα να πάω στο παιχνίδι ήταν για να ζήσω αυτήν τη μοναδική εμπειρία και ο τρίτος για να ξεπεράσω το χωρισμό μου, που με είχε ρίξει ψυχολογικά. Εκείνος ο άνθρωπος έχει παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτό που είμαι σήμερα, στη Βρισηίδα που βλέπετε και έχετε γνωρίσει, και γι’ αυτό θα τον αγαπώ για πάντα. Η ζωή προχωρά, κι εγώ δίνω ευκαιρίες για ένα νέο μέλλον.

Ο Σπύρος Μαρτίκας βοήθησε σε αυτό;

Ναι, ο Σπύρος είναι μια ευκαιρία για ένα νέο μέλλον. Με βοήθησε να δω τη Βρισηίδα με έναν άλλο άντρα.

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να δεις τον Σπύρο Μαρτίκα με άλλο μάτι καθώς η σχέση σας εξελίχθηκε σε φλερτ αρκετό καιρό μετά την έναρξη του «Survivor»;

Όταν τον πρωτοείδα, σκέφτηκα ότι ήταν ο πιο ωραίος από τους Μαχητές. Στη συνέχεια, επειδή ήμουν κολλημένη με τον πρώην μου, δεν έδωσα σημασία. Όταν όμως έγινε η μείξη των ομάδων, τότε άρχισα να γνωρίζω τον Σπύρο καλύτερα και να παρατηρώ πόσο προστατευτικός ήταν με όλη την ομάδα αλλά και με μένα. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ξεκίνησε να μου κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Ήταν ένα στήριγμα για σένα όλο αυτό καθώς έδειχνες να περνάς δύσκολα;

Ήταν αρκετά δύσκολα. Ο κόσμος γνωρίζει το 25% απ’ όσα έχω περάσει εκεί. Το «Survivor» είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης - κι αυτό δεν αφορά μόνο τις αντιξοότητες και την έλλειψη φαγητού αλλά και τους ανθρώπους. Μέσα από όλο αυτό πήρα ένα μεγάλο μάθημα που με βελτίωσε ως άνθρωπο.

Λίγο πριν αποχωρήσεις, μιλήσατε με τον Σπύρο και φάνηκε ότι ήρθατε ξανά κοντά. Σε ποια φάση είναι η σχέση σας; Τώρα που επέστρεψε, θα είστε ζευγάρι; Γιατί αρκετοί είπαν ότι όλο αυτό είναι στημένο.

Επειδή ήμαστε και οι δύο υποψήφιοι, θελήσαμε να συζητήσουμε και να λύσουμε οποιαδήποτε παρεξήγηση είχε προκύψει πριν από το συμβούλιο, αφού υπήρχε μεγάλη πιθανότητα ένας από τους δύο να αποχωρήσει, όπως κι έγινε. Η σχέση μας θα δοκιμαστεί στην καθημερινότητά μας και μακριά από το «Survivor».

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved