Χριστίνα Κοντοβά: Μας συστήνει την οικογένειά της- Η τρυφερή φωτό από την βάπτιση της Ada!
Showbiz

Χριστίνα Κοντοβά: Μας συστήνει την οικογένειά της- Η τρυφερή φωτό από την βάπτιση της Ada!

Η Χριστίνα Κοντοβά, τον τελευταίο καιρό, περνάει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, με την μικρή Ada να της έχει κλέψει την καρδιά και να μην μπορεί να της χαλάσει χατίρι. 

Με τον σύζυγό της, έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και απολαμβάνουν κάθε μέρα την ευτυχία τους, με το να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μπορούν με την κόρη τους.

Μπορεί η μικρή Ada να πρωταγωνιστεί στη ζωή της Χριστίνας Κοντοβά, αλλά η σχεδιάστρια έχει και πολύ μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά της: στους γονείς της δηλάδή και στις αδερφές της. Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και καθημερινά ανεβάζει διάφορα ποστ από τις στιγμές με την κόρη της, αλλά και τα επαγγελματικά της σχέδια. Αυτήν την φορά, η Χριστίνα Κοντοβά, με δημοσίευσή της, θέλησε να μας συστήσει τα μέλη της οικογένειάς της. Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε από την βάπτιση της μικρής Ada στο Νύμφαιο, όπου νονά έγινε η Σίσσυ Χρηστίδου!

Η Χριστίνα Κοντοβά είχε δηλώσει παλαιότερα για τις αδερφές της: «Μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο. Έχουν δημιουργήσει οικογένειες και έχουν και άλλες υποχρεώσεις, έτσι δεν είναι η παρέα μου που θα βγούμε έξω για φαγητό και ποτό, αλλά θαυμάζουμε πολύ η μία την άλλη κι έχουμε μια ειλικρινή σχέση οι τρεις μας. Έχω επίσης μεγάλη αδυναμία στα ανίψια μου. Η ατζέντα μου είναι γεμάτη επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά σίγουρα, θα βοηθήσω όπου χρειαστεί και θα ήθελα να έχω περισσότερο χρόνο μαζί τους»

Δείτε την χαρακτηριστική οικογενειακή φωτογραφία παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/CeiL92_rgHp

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved