Σοφία Καρβέλα: Ποζάρε με το φλοράλ πουκάμισο της Άννας Βίσση- Ποια το φόρεσε καλύτερα;
Showbiz

Σοφία Καρβέλα: Ποζάρε με το φλοράλ πουκάμισο της Άννας Βίσση- Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Η Άννα Βίσση και η Σοφία Καρβέλα είναι αχώριστες, πολύ αγαπημένες και η μια παραδίδει μαθήματα στυλ στην άλλη, κάτι που αποδεικνύεται από τις κοινές τους φωτογραφίες. 

Μπορεί να μην ζουν κοντά, αλλά οι δυο τους έχουν βρει την απόλυτη ισορροπία στη σχέση τους, για να μην χάνουν καμία στιγμή από την καθημερινότητα τους.

Η Άννα Βίσση και η Σοφία Καρβέλα είναι ένα παράδειγμα μητέρας και κόρης, που η σχέση τους είναι ιδιαίτερη και παράλληλα πολύ δεμένη. Ο Σοφία Καρβέλα έχει πάρει πολλά στοιχεία από την μητέρα της και κυρίως το ιδιαίτερο στυλ, το οποίο και πρωταγωνιστεί στις φωτογραφίες της. Πολύ πιο συγκεκριμένα, με μια πρόχειρη ματιά στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μπορεί να καταλάβει κανείς το πόσο πολύ μοιάζει το ντύσιμό της με την μητέρα της, μιας και, όπως έχει πει η ίδια πολλές φορές, η Άννα Βίσση είναι το είδωλό της, μιας και είναι ο άνθρωπος που θαυμάζει πιο πολύ στη ζωή της.

Μια λεπτομέρεια που παρατηρήσαμε ήταν ότι η Σοφία φόρεσε ένα φλοράλ πουκάμισο, το οποίο και είχε φορέσει η μητέρα της παλαιότερα και μάλιστα το είχε δημοσιεύσει και στον λογαριασμό της στο Instagram. Η φωτογραφία εκείνη ήταν μακρινή, μιας και μιλάμε για το κλείσιμο της σεζόν στο Hotel Ερμού το 2016. Ποια από τις δυο τους το φόρεσε καλύτερα;

Δείτε στην παρακάτω gallery τις σχετικές φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved