Διάσημες Ελληνίδες αγαπούν το σώμα τους με τις ατέλειές τους
Showbiz

Διάσημες Ελληνίδες αγαπούν το σώμα τους με τις ατέλειές τους

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως εξαιτίας των social media η εμφάνιση παίζει για πολλούς πολύ σημαντικό ρόλο.

Κάτι τα φίλτρα, κάτι το photoshop, έχει κάνει όλο και περισσότερες γυναίκες να αγχώνονται για την εικόνα τους και να αναζητούν το τέλειο, το οποίο και φυσικά δεν υπάρχει.

Αρκετές είναι οι εγχώριες celebrities που έχουν μιλήσει ανοιχτά για τις ατέλειες τού κορμιού τους, αποδεικνύοντας πόσο ακομπλεξάριστες είναι.

Χριστίνα Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα, πρόσφατα ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως λόγω της γέννας, το σώμα της άλλαξε. Όπως ανέφερε αυτό δεν σημαίνει πως θα κλειστεί σπίτι της, αντίθετα και μαγιό θα φορέσει και θα φωτογραφηθεί.

Ζέτα Δούκα

Μετά τη μάχη που έδωσε με τη νευρική ανορεξία, η ηθoποιός Ζέτα Δούκα, έχει αφήσει πίσω της τις διατροφικές διαταραχές και αγαπά τον εαυτό της, περνώντας σπουδαία μηνύματα. «Φέτος το καλοκαίρι, όπως κάθε καλοκαίρι, θα σε πάω στη θάλασσα. Και θα σε βγάλω φωτογραφία, χωρίς να σε κρύψω, χωρίς να πάρω μία πόζα που δεν θα φαίνεσαι, χωρίς να κάνω ότι δεν υπάρχεις. Γιατί υπάρχεις, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου.

Από τότε που άφηνα σιγά-σιγά την παιδική ηλικία και μεταμορφωνόμουν σε μία έφηβη γυναίκα. Ήσουν και είσαι πάντα εκεί, λιγότερο ή περισσότερο εμφανής κατά καιρούς αλλά πάντα εκεί, όσο και να σε πολέμησα μετά μανίας κάποια χρόνια.

Όσο κι αν αισθανόμουν άσχημα για την ύπαρξή σου και προσπαθούσα να σε κρατήσω μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των ανθρώπων που σε περνούσαν από μικροσκόπιο, λες και αυτοί δεν είχαν με τι άλλο να ασχοληθούν.

Όχι, δε θα σε κρύψω ποτέ ξανά! Γιατί είσαι στη φύση μου, γιατί η φύση μου σε έχει πλάσει. Σε αποδέχομαι καλή μου κυτταρίτιδα. Είμαστε φίλες πια!», έχει πει.

Μαρία Σολωμού

Είναι γνωστό πως η ηθοποιός Μαρία Σολωμού ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που δεν έχουν κανένα κόμπλεξ με την εξωτερική τους εμφάνιση, γι' αυτό και μιλάει με υπερηφάνεια για τις μικρές ατέλειες που έχει στο σώμα της.

«Έχω ραγάδες απ’ τα 13 μου, κυτταρίτιδα απ’ τα 18 και εσχάτως απέκτησα και επιδερμική χαλάρωση.... και ας κάνω 5 φορές την βδομάδα γυμναστική και ας κάνω διατροφές και αποτοξινώσεις και ας έχω δοκιμάσει από λεμφικά μασάζ μέχρι scrubs, dry brush και κρέμες και ας μην έχω το δικαίωμα να παραπονεθώ για τίποτα απ’ όλα αυτά, γιατί η απάντηση “εσύ μη μιλάς” είναι ομόφωνη....», έχει πει.

Έλενα Παπαρίζου

Πολλά είναι τα σχόλια που έχει ακούσει η ποπ σταρ για την εξωτερική της εμφάνιση, με πολλούς να ισχυρίζονται πως τα τελευταία χρόνια έχει παχύνει. Η ίδια όμως όχι απλά αδιαφορεί, αλλά κάνει και χιούμορ με όσα ακούει.

Συγκεκριμένα, όταν είχε πάει στον Γρήγορου Αρναούτογλου και την ρώτησε γι’ αυτό το θέμα, εκείνη απάντησε: «Από την στεναχώρια μου, πήγα και έφαγα μπέργκερ».

Μαρία Κορινθίου

Οι «καυτές» καμπύλες της Μαρίας Κορινθίου σκορπούν εγκεφαλικά, με την ίδια ωστόσο να μην έχει κανένα πρόβλημα να «τσαλακώσει» την εικόνα της. «Δεν θα ‘χω κυτταρίτιδα; Ε ναι! Έχω, όπως όλες οι γυναίκες! Όλες έχουμε, άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο», έχει πει χαρακτηριστικά.

Δανάη Μπάρκα

Η οικοδέσποινα του «Πάμε Δανάη» δεν διστάζει να βάζει στη θέση τους όλους εκείνους που την έχουν βάλει στο στόχαστρο για τα κιλά της.

«Με το συγκεκριμένο σώμα που χθες κρίθηκε, εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, έχω ερωτευτεί, με έχουν ερωτευτεί... Με το ίδιο σώμα δουλεύω όλη μέρα, βοηθάω πολλούς ανθρώπους γύρω μου.

Με το ίδιο σώμα φροντίζω να δίνω δύναμη σε ανθρώπους εκεί έξω, με το ίδιο σώμα ονειρεύομαι να φέρω στον κόσμο ένα παιδί κάποια στιγμή...», είπε μεταξύ άλλων.

Ελένη Φουρέιρα

Τι και αν στη θέα του κορμιού της τα αρσενικά παραληρούν, η τραγουδίστρια έχει μιλήσει ανοιχτά για τις ραγάδες της. «Αγαπώ το σώμα μου. Αγαπώ τις ραγάδες μου. Αγαπώ την κυτταρίτιδά μου. Είμαι γυναίκα», έχει πει, τονίζοντας πως προσέχει πολύ τη διατροφή της και γυμνάζεται συστηματικά.

Κάτια Ζυγούλη

Τι και αν έχει περπατήσει χιλιόμετρα σε πασαρέλες, η μαμά τεσσάρων παιδιών Κάτια Ζυγούλη, παραδέχεται πως και εκείνη σαν κοινή θνητή έχει κυτταρίτιδα. «Έχω κυτταρίτιδα από την κοιλιά μέχρι τον αστράγαλο.

Κάνω διαλειμματική δίαιτα, αυτό που τρως 8 ώρες και τις 16 όχι. Αλλά τις 8 ώρες μην του δώσετε και καταλάβει, χρειάζεται μέτρο. Δύο γεύματα, καλό φαγητό, καλή ποιότητα, όχι λιπαρά» αναφέρει σε βίντεο της στο κανάλι της στο Youtube.

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved