Ευδοκία Ρουμελιώτη: Γιορτάζει τα 10 χρόνια γάμου της με τον Νικηφόρο - «Μαγικές» φωτό
Showbiz

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Γιορτάζει τα 10 χρόνια γάμου της με τον Νικηφόρο - «Μαγικές» φωτό

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έχει δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια. Ήταν σαν σήμερα τον Ιούλιο του 2012 όταν η ηθοποιός και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Νικηφόρος Χαραγκιώνης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το μυστήριο του γάμου τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου και ήταν μία ρομαντική τελετή όπου το ζευγάρι είχε στο πλευρό του αγαπημένα του πρόσωπα.

Το ζευγάρι μάλιστα ολοκλήρωσε την ευτυχία του με την απόκτηση του γιου του Βασίλη – Δημήτρη.

Με μια τρυφερή ανάρτηση και μία σειρά από φωτογραφίες που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ευδοκία Ρουμελιώτη αποκάλυψε πως το ωραιότερο δώρο στη ζωή της ήταν ο σύζυγός της, Νικηφόρος Χαραγκιώνης.

«Σαν σήμερα πριν από δέκα χρόνια. Η ζωή μου φύλαγε το ωραιότερο δώρο… εσένα!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της δημοσίευσής της η ηθοποιός.

Στο παρελθόν η Ευδοκία Ρουμελιώτη είχε εξομολογηθεί για τον σύζυγό της στην εκπομπή «Ελένη»: «Εγώ νομίζω ότι το σημαντικότερο είναι να θαυμάζει ο ένας τον άλλον. Ο θαυμασμός για εμένα είναι πιο σημαντικός και από τον έρωτα- ο έρωτας είναι κάτι που φεύγει. Με τον άντρα μου είμαστε μαζί 12 χρόνια, πόσο να μείνω ερωτευμένη; Το ότι τον θαύμαζα από την στιγμή που τον γνώρισα και συνεχίζω να τον θαυμάζω, αυτό είναι που μας κρατάει».

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από τον γάμο της Ευδοκίας Ρουμελιώτη.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved