Βασίλης Γκουρούσης: Το «καρφί» μετά την αποκάλυψη για τον νέο σύντροφο της Τέτας Καμπουρέλη
Showbiz

Βασίλης Γκουρούσης: Το «καρφί» μετά την αποκάλυψη για τον νέο σύντροφο της Τέτας Καμπουρέλη

Η Τέτα Καμπουρέλη και ο Βασίλης Γκουρούσης χώρισαν και όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή, Super Κατερίνα η αισθητικός έχει συνεχίσει τη ζωή της.

Την αποκάλυψη έκανε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο οποίος ανέφερε ότι η Τέτα προ ημερών βρέθηκε με τον νέο της σύντροφο στο κοκτέιλ πάρτι που είχαν οργανώσει ο θεατρικός παραγωγός με την αγαπημένη του, Ιλάιερα Ζήση για την παρουσίαση της νέας κολεξιόν της Ιλάειρας και φρόντισαν και οι δύο να κάνουν διακριτική την παρουσία τους στο event προκειμένου να μην προκαλέσουν το ενδιαφέρον των γύρω τους.

Μετά από αυτή την αποκάλυψη, ο Βασίλης Γκουρούσης είπε στην κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα: «Δεν έχω να πω κάτι για την αγωγή διαζυγίου. Δεν υπάρχει αντίδραση, άνθρωποι που χωρίζουμε είμαστε, δεν είναι κακό. Μια χαρά είμαστε με τα παιδιά μας. Είναι ευνόητο τι έχει γίνει και τι πυροδότησε την αγωγή του διαζυγίου. Φάνηκε. Μπορείτε να πάρετε τις δηλώσεις του Νίκου Γεωργιάδη και του Μαυρίκιου Μαυρικίου. Αυτό κάνει μια ζωή, προχωράει τη ζωή της. Βλέπετε να είμαι πουθενά εγώ; Ας βγει κάποιος να πει κάτι για μένα».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Τέτα Καμπουρέλη - Βασίλης Γκουρούσης: Είναι επίσημο - Αυτή είναι η ανακοίνωση του διαζυγίου τους

Νέος άντρας στη ζωή της Τέτας Καμπουρέλη! Όσα αποκάλυψε ο Μαυρικίου για το χωρισμό από τον Γκουρούση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved