Snik: Ποζάρει για πρώτη φορά με την κούκλα σύντροφό του, Γιώτα- Οι απίθανες φωτό!
Showbiz

Snik: Ποζάρει για πρώτη φορά με την κούκλα σύντροφό του, Γιώτα- Οι απίθανες φωτό!

O τράπερ Snik φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό είναι και πάλι ερωτευμένος,  μιας και νιώθει πως η νέα του σύντροφος είναι ο, τι καλύτερο του έχει συμβεί και, όπως φαίνεται από τις κοινές τους φωτογραφίες, ταιριάζουν πάρα πολύ οι δυο τους. 

Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες ημέρες, το όνομα του συγκεκριμένου έχει απασχολήσει ιδιαίτερα το κοινό αλλά και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, μετά από όλο το περιστατικό που συνέβη μεταξύ του ίδιου και του τράπερ Light.

Ο Snik, όπως και ο Light ήταν καλεσμένοι στα Mad Video Music Awards 2022 και η κατάσταση μεταξύ τους ξέφυγε λίγο, όταν διαφώνησαν και ξεκίνησαν να χτυπούν ο ένας τον άλλον, προκαλώντας πανικό στο κλειστό γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου. Ύστερα από όλο αυτό που συνέβη, ο ίδιος είχε ανεβάσει ένα στιγμιότυπο με την νέα του κοπέλα, την οποία και είχε αποκαλέσει πατσ@βούρ@. Η ίδια βέβαια έδειξε να μην πτοήθηκε καθόλου, αλλά αντίθετα, την επόμενη ημέρα πόσταρε και εκείνη ένα αντίστοιχο βίντεο.

Την Παρασκευή 1 Ιουλίου, ο Snik ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τον ίδιο να ποζάρει για πρώτη φορά με τη νέα του σχέση που δεν είναι άλη από την μελαχρινή καλλονή, την Γιώτα Ιωαννίδου.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved