Η Τέτα Καμπουρέλη στο gossip-tv για Αδαμαντίδη - Κίρκη: «Χθες ήρθαν μαζί στο κομμωτήριό μου»
Showbiz

Η Τέτα Καμπουρέλη στο gossip-tv για Αδαμαντίδη - Κίρκη: «Χθες ήρθαν μαζί στο κομμωτήριό μου»

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες μετά την δημοσιοποίηση της είδησης ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Ιουλίου, μετά από την καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό εις βάρος της.

Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία της συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη, ότι την τράβηξε από τα μαλλιά, άσκησε βία σε βάρος της και την έβρισε. Μετά από την σύλληψή του, ο εισαγγελέας του αυτόφωρου δεν έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος. Έτσι, θα περάσει το βράδυ του στα κρατητήρια της Αργυρούπολης και το Σάββατο 2 Ιουλίου θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Λίγη ώρα μετά την δημοσιοποίηση της είδησης, το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, ανέφερε σε ανακοίνωσή του:
«Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπεί τον κο Θέμη Αδαμαντίδη σε όλες τις νομικές του υποθέσεις. Σήμερα το απόγευμα μια πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει διακόψει τη σχέση του τις προηγούμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι σήμερα το βράδυ έχει συναυλία, με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μια ανυπόστατη μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ. Αδαμαντίδης να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου. Εις βάρος της συγκεκριμένης κυρίας ο κ. Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό το λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή. Η συγκεκριμένη κυρία καταζητείται στα όρια του αυτοφώρου για τα ποινικά αδικήματα, τα οποία διέπραξε εις βάρος του κου Θέμη Αδαμαντίδη. Λόγω της απουσίας του κου Κούγια, στο πλευρό του κου Αδαμαντίδη βρίσκονται δύο συνεργάτες του γραφείου μας και προσπαθούμε, ώστε με τη συνδρομή του κου Εισαγγελέα υπηρεσίας να αφεθεί ελεύθερος, για να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη συναυλία, τα εισιτήρια της οποίας έχουν εξαντληθεί».

Ωστόσο, η γνωστή αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη, ανέβασε χθες μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τον αγαπημένο τραγουδιστή να κάνει τα beaute του στο ινστιτούτο της στο Χαλάνδρι και τίποτα δεν προμήνυε αυτά που θα συνέβαιναν.
Εκεί, ο ίδιος, συνηθίζει να πηγαίνει πάντα με την σύντροφό του όμως αυτή τη φορά δεν την είδαμε να ποζάρει μαζί τους στον φωτογραφικό φακό.
Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με την Τέτα Καμπουρέλη η οποία μας δήλωσε αποκλειστικά:
«Ναι, χθες ήταν στο μαγαζί μου στο Χαλάνδρι. Φτιάξανε τα μαλλιά τους, τα νύχια τους και περιποιήθηκαν επί δύο ώρες. Φύγανε μαζί ενώ η Βαρβάρα ήταν ανήσυχη και δεν ήθελε να βγάλει ούτε φωτογραφία μετά τα beaute που έκανε. Κοιτούσε συνέχεια το κινητό της, ήταν λίγο στα χαμένα!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved