Βίκυ Καγιά: Ο μικρός Κάρολος της έχει μεγάλη αδυναμία- Οι νέες απίθανες φωτό από τις διακοπές τους!
Showbiz

Βίκυ Καγιά: Ο μικρός Κάρολος της έχει μεγάλη αδυναμία- Οι νέες απίθανες φωτό από τις διακοπές τους!

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η Βίκυ Καγιά βρέθηκε εκτός Αθηνών με την οικογένειά της, τον Ηλία Κρασσά και τα δυο τους παιδιά, τον μικρό Κάρολο και την Μπιάνκα. 

Η fashion expert, όταν της το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις της, προσπαθεί να οργανώνει διάφορες αποδράσεις, μιας και έχει ανάγκη να περνά στιγμές χαλάρωσης με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Βίκυ Καγιά εχει πολύ μεγάλη αδυναμία στα δυο παιδάκια της και πάντα προσπαθεί να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόναο γίνεται μαζί τους, μιας και θέλει να είναι δίπλα τους σε όλα. Αυτό το Σαββατοκύριακο, μπορεί να μην αποκάλυψε το που πήγαν, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram παρέπεμπαν σε ελληνικό νησί.

Μια από αυτές τις φωτογραφίες ήταν εκείνες που αγαπήσαμε λίγο παραπάνω, μιας και είδαμε την Βίκυ Καγιά με τον γιο της, Κάρολο, να περπατούν μαζί χέρι- χέρι, λίγο πριν βρεθούν στην παραλία και απολαύσουν το μπάνιο τους στη θάλασσα. Ο μικρός δείχνει πολύ μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του, ενώ και εκείνη απολαμβάνει αυτόν τον ρόλο και με το παραπάνω!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Βίκυ Καγιά:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved