Φελίσια Τσαλαπάτη: Βάφτισε τον γιο της, Μάξιμο και ήταν μια κούκλα- Το απίθανο φούξια φόρεμα!
Showbiz

Φελίσια Τσαλαπάτη: Βάφτισε τον γιο της, Μάξιμο και ήταν μια κούκλα- Το απίθανο φούξια φόρεμα!

Το απόγευμα της Κυριακής 3 Ιουλίου, η Φελίσια Τσαλαπάτη βάφτισε τον γιο της και του έδωσε το όνομα Μάξιμος- Χρήστος, με τον μικρούλη να είναι πιο κούκλος από ποτέ!

Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η κολλητή φίλη και νονά του μικρού, η δημοσιογράφος Σπυριδούλα Τριάντου.

Η Φελίσια Τσαλαπάτη έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στον γιό της, ο οποίος και από τότε που ήρθε στην ζωή, της έχει κλέψει την καρδιά και είναι το άλλο της μισό. Μάλιστα, η όμορφη μανούλα, δεν αποχωρίζεται ποτέ τον γιο της και προτιμά να τον παίρνει μαζί της και στις καθημερινές της δραστηριότητες, όπως είναι και η εκπομπή της στο ραδιόφωνο.

Το απόγευμα της Κυριακής 3 Ιουλίου 2022, μέσα από ένα story στο Instagram αντιληφθήκαμε ότι πραγματοποιήθηκε η βάπτιση του γιου της σε ένα κτήμα στην Αττική, με την Φελίσια Τσαλαπάτη να κλέβει την παράσταση με το απίθανο ντύσιμό της. Η ίδια έχει ένα απόλυτα καλλίγραμμο κορμί και είχε επιλέξει ένα υπέροχο φούξια φόρεμα για αυτήν την ιδιαίτερη ημέρα, το οποίο και της ταίριαζε πάρα πολύ.

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε η νονά του μικρού:

Δείτε παρακάτω το outfit της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved