Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης: Μυστήριο αλά ιταλικά
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης: Μυστήριο αλά ιταλικά

Ένα ταξίδι γεμάτο μυστήριο πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες η Κατερίνα Καινούργιου μαζί με συνοδό, την ταυτότητα του οποίου προσπάθησε να κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό.

Ωστόσο, ο άνθρωπος με τον οποίο η γνωστή παρουσιάστρια ταξίδεψε στη Ρώμη ήταν ο πρώην σύντροφός της, Φίλιππος Τσαγκρίδης.

Επιθυμία της Κατερίνας ήταν να κάνει ένα όμορφο ταξίδι αναψυχής και προσκάλεσε τον πρώην σύντροφό της. Εκείνος έχοντας ελεύθερο το Σαββατοκύριακο, δέχθηκε την πρόταση και αποφάσισε να απολαύσει ένα τριήμερο με... dolce vita.

Την περασμένη Παρασκευή, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής «Super Κατερίνα», η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας πέταξαν για Ιταλία. Στην Αιώνια Πόλη επισκέφθηκαν πολλά μνημεία, όπως το Πάνθεον, τη Fontana di Trevi και το Castel Sant'Angelo.

Και οι δύο αγαπούν τα ταξίδια και, όταν ήταν ζευγάρι, φρόντιζαν πολύ συχνά να κάνουν αποδράσεις εντός και εκτός Ελλάδας. Κατά την επιστροφή τους στο αεροδρόμιο υπήρχαν κάμερες και φωτογράφοι, η έμπειρη Κατερίνα, όμως κατάφερε να κρατήσει καλά κρυμμένο το μυστικό της όπως περιέγραψε την επόμενη ημέρα η ίδια στην εκπομπή της.

Μπορεί να πέρασαν μαζί ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο, αυτό, όμως δεν υποδηλώνει πρόθεση επανασύνδεσης. Εξάλλου, έχουν χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους περνούν χρόνο μαζί μετά το τέλος της σχέσης τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν συναντηθεί αρκετές φορές, χωρίς όμως να αντιστρέφεται η απόφαση να διακόψουν τη σχέση τους. Κανένας από τους δύο, ωστόσο, δεν ξεχνά τις όμορφες στιγμές που έχουν μοιραστεί, γι' αυτό και διατηρούν μια καλή σχέση μεταξύ τους.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο χωρισμός του ζευγαριού έγινε γνωστός όταν ο Φίλιππος Τσαγκρίδης ταξίδεψε μόνος του στο Αμστερνταμ και η Κατερίνα Καινούργιου, λίγο μετά, πήγε με φίλες της στο Παρίσι.

Πριν από αυτό, υπήρχαν... αποχρώσεις ενδείξεις χωρισμού. Η παρουσιάστρια είχε ήδη φύγει από το σπίτι του επιχειρηματία, επιστρέφοντας στα βόρεια προάστια. Εδώ και κάποιους μήνες η Κατερίνα Καινούργιου έχει αποκτήσει το δικό της σπίτι στο Κολωνάκι, κάτι που απομακρύνει ακόμη περισσότερο την πιθανότητα επανασύνδεσης.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved