Μαρινέλλα: «Είμαι 65 χρόνια στον χώρο της μουσικής. Πέρασα και δυσκολίες και άσχημες καταστάσεις»
Showbiz

Μαρινέλλα: «Είμαι 65 χρόνια στον χώρο της μουσικής. Πέρασα και δυσκολίες και άσχημες καταστάσεις»

Η Μαρινέλλα με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία της με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, μίλησε για τη διαρκή ανάγκη της να εξελίσσεται.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια τόνισε πόσο απολαμβάνει τη συνεργασία με νέους τραγουδιστές και αποκάλυψε ότι ετοιμάζει βιβλίο για τη ζωή της.

Επειτα από 11 χρόνια, συνεργάζεστε ξανά με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Ποιο στοιχείο κάνει αυτή τη συνεργασία ξεχωριστή;

Το πιο σημαντικό είναι ότι θαυμάζουμε και αγαπάμε η μία την άλλη. Ηδη πριν από την πρώτη μας συνεργασία το 2011, μου άρεσε πολύ η Νατάσα γι' αυτή την ιδιαίτερη φωνή της που την κάνει να ξεχωρίζει.

Οταν τη γνώρισα από κοντά, η χημεία μας ήταν άμεση, γιατί είναι ένα κορίτσι μέσα στη ζωντάνια, στο γέλιο και στην αισιοδοξία. Περάσαμε πολύ ωραία τότε και όλα αυτά τα χρόνια κρατήσαμε τη φιλία και την αγάπη μας και πάντα λέγαμε ότι οι δρόμοι μας πρέπει να διασταυρωθούν ξανά.

Ετσι, αυτό το καλοκαίρι, μαζί με τη Νατάσα, πιστεύω ότι θα δώσουμε πολλή αγάπη και χαρά σε όλο τον κόσμο, που το έχει τόσο ανάγκη.

Εχετε διαγράψει τη μεγαλύτερη καριέρα στην ιστορία της ελληνικής μουσικής. Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, ποια είναι η στιγμή που ξεχωρίζετε ως την πιο δύσκολη και ποια ως την πιο ευτυχισμένη;

Είμαι πάρα πολλά χρόνια στον χώρο της μουσικής, 65 για να ακριβολογούμε. Οπως καταλαβαίνετε, σε όλο αυτό το διάστημα πέρασα και δυσκολίες και άσχημες καταστάσεις αλλά και πολύ περισσότερες υπέροχες στιγμές.

Δεν έχω κάτι να ξεχωρίσω, γιατί κάθε κατάσταση, καλή ή κακή, είναι κι ένα μάθημα ζωής και μας διδάσκει να είμαστε ευγνώμονες για πολλά πράγματα.

Η πιο ευτυχισμένη αλλά και η πιο δύσκολη στιγμή στην προσωπική σας ζωή;

Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου ήταν η γέννηση της κόρης μου και αργότερα των εγγονιών μου. Οι δυσκολότερες κάθε φορά, όταν αποχαιρετούσα αγαπημένους μου ανθρώπους γονείς φίλους συνεργάτες.

Είστε μια τραγουδίστρια που προχωρά μπροστά περνώντας από εποχή σε εποχή και δεν σταματάτε να δοκιμάζετε νέα πράγματα. Σας αρέσει να εξελίσσεστε;

Είναι αλήθεια ότι αυτή η ανησυχία και η διαρκής αναζήτησή μου για καινούργια πράγματα είναι πολύ χαρακτηριστικό στοιχείο μου.

Δεν μου αρέσει να επαναπαύομαι στα κεκτημένα, χωρίς να ψάχνω διαρκώς για μια καινούργια ιδέα, μια διαφορετική συνεργασία, έναν άλλο τρόπο διασκευής ενός τραγουδιού.

Θεωρώ ότι όλοι οι άνθρωποι πρέπει να εξελίσσονται, πόσο μάλλον οι καλλιτέχνες που δεν γίνεται να προσφέρουν στο κοινό τους τα ίδια και τα ίδια ακούσματα και παραστάσεις.

Εχετε συνεργαστεί με πολλούς νέους καλλιτέχνες...

Εχω ξεχωρίσει πολλούς αξιόλογους τραγουδιστές της νέας γενιάς και ήδη έχω συνεργαστεί με τους περισσότερους από αυτούς. Μου αρέσει να παίρνω από τα νέα παιδιά και να τους δίνω κι εγώ ό,τι καλύτερο έχω και μπορώ.

Θα γράφατε ποτέ ένα βιβλίο για τη ζωή σας;

Η αλήθεια είναι ότι το έχω σκεφτεί... Ηδη συνεργάζομαι με έναν από τους πιο σπουδαίους Ελληνες συγγραφείς που είναι φίλος μου χρόνια και με ξέρει πάρα πολύ καλά.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved