Νάσια Μάτσα: Η καλλονή από το Μαρούσι που περπατά στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου
Showbiz

Νάσια Μάτσα: Η καλλονή από το Μαρούσι που περπατά στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου

Η Νάσια Μάτσα ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα στο εξωτερικό, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα, ασχολήθηκε με το modelling σχεδόν τυχαία.

Το μοντέλο σε συνέντευξή της μίλησε για το πώς έφτασε να κλείνει τη μία σημαντική δουλειά μετά την άλλη και για το πόσο εύκολο είναι να πετύχει κανείς όλα αυτά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Είσαι πολίτις του κόσμου του τελευταία χρόνια;

Η βάση μου είναι το Λονδίνο, αλλά συχνά δουλεύω στη Νέα Υόρκη και στο Παρίσι. Την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκα μέσα σε λίγες μέρες στη Νέα ΥόρΚη, μετά Μιλάνο, μετά Ζυρίχη και ξαφνικά στην Κρήτη. Υπάρχει κούραση, όπως είναι λογικό, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσει αυτή η ένταση!

Το ευχαριστιέμαι γιατί αντιμετωπίζω συνέχεια καινούργια και διαφορετικά πράγματα, γνωρίζω άλλους ανθρώπους, άλλες ενέργειες, άλλες συνθήκες. Είμαι συνεχώς σε εγρήγορση.

Πώς έφτασες να κλείνεις τη μία σημαντική δουλειά μετά την άλλη;

Ξεκίνησε μάλλον κάπως ανάποδα. Έχω σπουδάσει δημοσιογραφία και έχω κάνει δύο μεταπτυχιακά στο Λονδίνο πάνω σε αυτόν τον τομέα. Ζούσα λοιπόν εκεί και μετά τις σπουδές μου ξεκίνησα να δουλεύω στο Wired, το περιοδικό της Conde Nast που έχει να κάνει με την τεχνολογία. Θυμάμαι ότι μια μέρα μού ήρθε στο γραφείο ένα μήνυμα στο Facebook - τότε ήταν πολύ cool να επικοινωνείς μέσω FB.

Ήταν ένας casting director που μου ζητούσε να βρεθούμε για να με φωτογραφίσει. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν spam. Τον έψαξα όμως και είδα ότι έχουμε κοινούς φίλους από τη σκηνή του Λονδίνου όπου ήμουν μέρος της πιο cool μουσικής και καλλιτεχνικής σκηνής της πόλης, όπως και του club culture, οπότε αποφάσισα να του απαντήσω και να το δοκιμάσω εφόσον αποδείχτηκε ότι δεν ήταν fake.

Κάναμε την πρώτη μας φωτογράφηση σαν test και μετά από δύο ακόμη φωτογραφήσεις με κάλεσαν για την πρώτη, μεγάλη καμπάνια μου με τη Louboutin. Στην ουσία έτσι άρχισαν όλα, χωρίς καν να το καταλάβω. Έγινα freelancer για να προλαβαίνω και τα δύο -περιοδικό και modelling- και τα τελευταία δύο χρόνια είμαι full-time μοντέλο.

Μέσα σε αυτό το διάστημα έχω κάνει Prada, Balenciaga, Burberry, τρεις καμπάνιες Louboutin και τον Δεκέμβριο του 2021 ήμουν υποψήφια για Model of the Year ανάμεσα σε Naomi Campbell και Bella Hadid.

Πολύ απλά τα περιγράφεις, αλλά φαντάζομαι ότι δεν είναι τόσο εύκολο να πετύχει κανείς όλα αυτά μέσα σε τόσο σύντομο διάστημα.

Δεν είναι εύκολο, θέλει πολλή δουλειά και ο κόσμος ίσως δεν το καταλαβαίνει. Κι εγώ νόμιζα ότι απλώς φοράς ρούχα και ποζάρεις, αλλά δεν είναι έτσι.

Χρειάζεται να έχεις αντίληψη, να είσαι ενημερωμένος πάνω στη μόδα, να μην κουράζεσαι εύκολα -μπορεί για μία πόζα να επιμένεις ώρες-, να αντέχεις σε αντίξοες συνθήκες, να φοράς το χειμώνα καλοκαιρινά ρούχα και το καλοκαίρι χειμερινά, να ξέρεις το σώμα σου, τις σωστές γραμμές, να καταλαβαίνεις τα concepts, να ξέρεις τους πελάτες. Είναι σύνθετη δουλειά.

Πηγή:Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved