Πωλίνα: «Δεν μου λείπει τίποτα, γιατί δεν μου ανήκει και τίποτα»
Showbiz

Πωλίνα: «Δεν μου λείπει τίποτα, γιατί δεν μου ανήκει και τίποτα»

Η Πωλίνα μπορεί να έχει αγγίξει την κορυφή, αλλά παραμένει ταπεινή και πατάει γερά τα πόδια της στη γη.

Η γνωστή τραγουδίστρια σε συνέντευξή της μίλησε για την πιο δύσκολη και την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της, αλλά και για όσα της λείπουν.

-Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σου μέχρι σήμερα;

Όταν έχασα τον πατέρα μου. Μεγάλη απώλεια. Μετά από αυτό, συνειδητοποίησα ότι η ζωή θα έχει πολλές τέτοιες στιγμές, δυστυχώς.

Η απώλεια του πατέρα μου ήταν η πρώτη της ζωής μου κι ως εκ τούτου μου πήρε πάρα πολύ καιρό να το συνειδητοποιήσω. Θεωρούσα πως αυτός ο δυναμικός υπερήρωας, ο αντάρτης, ο φιλόσοφος, ο φιλελεύθερος και ποιητής θα ήταν πάντα δίπλα μου να με εκπαιδεύει, να με προστατεύει και να με θεωρεί ισάξια κι ισοδύναμη με κάθε αρσενικό.

Δεν ήμουνα το κορίτσι του μπαμπά, αντιθέτως ήμουνα στην κόντρα όπως ήταν κι ο δικός του χαρακτήρας, γι’ αυτό στο σχολείο με φώναζαν αγοροκόριτσο.

-Η πιο ευτυχισμένη;

Η ευτυχία είναι σχετική. Μεγαλώνοντας θεωρώ ευτυχία όλες τις στιγμές που είμαι δίπλα σε ό,τι αγαπώ…

-Τι σου λείπει;

Τίποτα δεν μου λείπει. Εκτός από αυτούς που φεύγουν και σε αφήνουν να αναρωτιέσαι το γιατί... Δεν μου λείπει τίποτα, γιατί δεν μου ανήκει και τίποτα...

-Όταν κοιτάς τον ουρανό, τι σκέφτεσαι;

Να ξημερώνει πάντα η μέρα, το τώρα με αγάπη. Δεν με νοιάζει ό,τι πέρασε, ούτε ό,τι θα έρθει. Τώρα ζούμε κι αυτό άργησα πολύ να το καταλάβω και να το απολαύσω...

-Ποιο είναι το πιο αγαπημενο σου τραγούδι;

«Το Glory of love», της Βetty Midler..

-Πού θα το αφιέρωνες;

Στον γιο μου...

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved