Πρέλεβιτς - Νομικός: Το πρώτο ταξίδι τους μετά την πρόταση γάμου - Μοναδικές φωτό
Showbiz

Πρέλεβιτς - Νομικός: Το πρώτο ταξίδι τους μετά την πρόταση γάμου - Μοναδικές φωτό

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και είναι full in love.

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της ζει η Άννα Πρέλεβιτς, η οποία ανακοίνωσε μέσα από post της στο Instagram ότι δέχτηκε πρόταση γάμου από τον Νικήτα Νομικό, αδελφό της Δούκισσας Νομικού και φυσικά εκείνη είπε το πολυπόθητο "ναι"!

Ανεβάζοντας μία κοινή φωτογραφία με τον άνδρα της ζωής της, η όμορφη παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι ο Νικήτας Νομικός τής έκανε πρόταση γάμου την οποία δέχτηκε με πολλή χαρά καθώς είναι ο άντρας της ζωής της.

Το ζευγάρι μπορεί να είναι λίγο καιρό μαζί, ωστόσο και οι δυο κατάλαβαν αμέσως πόσο ταιριάζουν, καθώς ο ένας έχει βρει στον άλλο το άλλο του μισό. Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός μετά την πρόταση γάμου ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και το πρώτο νησί που θέλησαν να επισκεφθούν ήταν η Νάξος.

Το μοντέλο είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η ίδια αποκάλυψε μέσα από φωτογραφίες και βίντεο πόσο όμορφα περνούν στο νησί.

Οι δυο τους, έκανες τις βουτιές τους, απόλαυσαν τις βόλτες τους στα γραφικά σοκάκια, ενώ δοκίμασαν και τα υπέροχα φαγητά του νησιού.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved