Αντελίνα Βαρθακούρη: Ποζάρει με μαγιό μετά την τεράστια απώλεια κιλών - Θα μείνετε άναυδοι
Showbiz

Αντελίνα Βαρθακούρη: Ποζάρει με μαγιό μετά την τεράστια απώλεια κιλών - Θα μείνετε άναυδοι

Η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι πιο ανανεωμένη και ευτυχισμένη από ποτέ.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη από τη στιγμή που τέλειωσε η εκπομπή της στον Σκαι αποφάσισε να απομακρυνθεί, τόσο από τα φώτα της δημοσιότητας, όσο και από τους λογαριασμούς της στα social media, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ.

Η παρουσιάστρια έχει κάνει ριζικές αλλαγές στην εμφάνισή της καθώς αποχαιρέτησε το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της και έγινε ξανά μελαχρινή, ενώ αποφάσισε να κάνει και διατροφή. Μάλιστα η ίδια μαζί με τα παιδιά της πήγε στην Σύρο για ολιγοήμερες διακοπές

Σήμερα (6/7) η Αντελίνα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται με μαγιό δείχνοντας στον κόσμο την τεράστια απώλεια κιλών της.

Ήδη από το προηγούμενο καλοκαίρι, η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει πως ακολουθεί πιστά διατροφή, με σκοπό να χάσει κάποια κιλά.

«Με έχασα δύο χρόνια, έκανα έναν αγώνα δρόμου σε πολλά πράγματα και στην οικογένεια και στα επαγγελματικά. Ο χώρος δεν είναι εύκολος, δουλεύεις πάρα πολύ, προσπαθείς, τρέχεις. Σε όλα αυτά προσπαθείς να σταθείς παλικάρι… Ξέσπασα στο φαγητό. Δεν θα σου πω ότι το μετανιώνω, δεν έχω καταλήξει. Είναι σκληρό αυτό που περνάω τώρα για να βρω τον εαυτό μου. Είναι μεγάλη προσπάθεια και κάθε φορά λέω στον εαυτό μου “δεν θα ξαναπέσεις ποτέ γιατί δεν αξίζει”» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη της η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved