Αντελίνα Βαρθακούρη: Επανεμφάνιση στα social media μετά από καιρό- Η αφοσίωση στην οικογένειά της!
Showbiz

Αντελίνα Βαρθακούρη: Επανεμφάνιση στα social media μετά από καιρό- Η αφοσίωση στην οικογένειά της!

H Aντελίνα Βαρθακούρη, τον τελευταίο καιρό απέχει από τα social media, μιας και, όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν, δεν νιώθει την ανάγκη της συγκεκριμένης προβολής αυτήν την περίοδο. 

Με τον Χάρη Βαρθακούρη είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και μαζί έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με τις δυο τους κόρες να τους έχουν κλέψει την καρδιά.

Αυτές τις μέρες, η Αντελίνα Βαρθακούρη βρίσκεται με την οικογένειά της στην Σύμη και όλοι μαζί περνούν φανταστικές στιγμές. Η παρουσιάστρια, η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό έχει χαθεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα, αλλά και από τα social media της, μιας και έχει δηλώσει και στο παρελθόν ότι δεν την ενδιαφέρει αυτού του είδους η προβολή αυτήν την στιγμή. Η Αντελίνα Βαρθακούρη μάλιστα, έχει αλλάξει και τα μαλλιά της και έχει γίνει μελαχρινή, σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει ο συζυγός της, που πλέον του αρέσει πολύ περισσότερο από πριν.

Μάλιστα, ο Χάρης Βαρθακούρης είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή του: «Έβαψε τα μαλλιά της μαύρα, αλλά το σωστό είναι ότι η Αντελίνα επανήλθε στο χρώμα της. Αν δεν είσαι ξανθιά δεν έχεις μέλλον στην τηλεόραση. Η γυναίκα μου τότε το 2017 που έκανε σιγά σιγά τα βήματά της στην τηλεόραση, κάθε βδομάδα το άνοιγε για να μου το φέρει εμένα λίγο πιο γλυκά».

Αυτήν την φορά, η Αντελίνα Βαρθακούρη επέλεξε να κάνει κάποιες δημοσιεύσεις σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το ταξίδι της, με την ίδια να εξηγεί τον λόγο που εξαφανίστηκε από τα social media.

Η Αντελίνα είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ανεβάζω φωτογραφίες μου, όχι γιατί κρύβομαι αλλά γιατί δεν αισθάνομαι αυτή την ανάγκη. Έναν χρόνο περίπου που είμαι εκτός τηλεόρασης, ήθελα έτσι εφόσον ήρθαν οι καταστάσεις, να πάρω ουσιαστική απόσταση από οποιαδήποτε έκθεση και να εκμεταλλευτώ τον χρόνο για γνώση και για την οικογένειά μου»

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved