Αντελίνα Βαρθακούρη: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν ανεβάζει πια φωτογραφίες της στα social media!
Showbiz

Αντελίνα Βαρθακούρη: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν ανεβάζει πια φωτογραφίες της στα social media!

Τον τελευταίο καιρό, η Αντελίνα Βαρθακούρη απέχει συνειδητά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και από τα social media, γεγονός που παραξένεψε τους διαδικτυακούς της φίλους. 

Με τον Χάρη Βαρθακούρη, έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι, με τις δυο πανέμορφες κόρες τους.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη, μετά και από το τέλος της εκπομπής της με τον σύζυγό της στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, την οποία και παρουσίασε την περασμένη σεζόν, έχει επιλέξει να μην κάνει πολύ συχνά δημοσιεύσεις στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και να απέχει γενικώς από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα, η ίδια δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση. Το γεγονός παραξένεψε τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram και το βράδυ της Τετάρτης 11 Μαίου απάντησε σε μια σχετική ερώτηση, που της έκανε σε σχετικό Q&A. Πολύ πιο συγκεκριμένα, την ρώτησαν: "Πότε θα ανεβάσεις φωτό να σε δούμε;"

Η Αντελίνα Βαρθακούρη απάντησε: «Δεν ανεβάζω φωτογραφίες μου, όχι γιατί κρύβομαι αλλά γιατί δεν αισθάνομαι αυτή την ανάγκη. Έναν χρόνο περίπου που είμαι εκτός τηλεόρασης, ήθελα έτσι εφόσον ήρθαν οι καταστάσεις, να πάρω ουσιαστική απόσταση από οποιαδήποτε έκθεση και να εκμεταλλευτώ τον χρόνο για γνώση και για την οικογένειά μου»

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved