Ο Αλέξης Γεωργούλης έχει αδελφό που του μοιάζει καταπληκτικά! Τον έχετε δει;
Showbiz

Ο Αλέξης Γεωργούλης έχει αδελφό που του μοιάζει καταπληκτικά! Τον έχετε δει;

Παρά το γεγονός ότι οι υποχρεώσεις του είναι ιδιαίτερα αυξημένες, με την πρώτη ευκαιρία ο Αλέξης Γεωργούλης παίρνει το αεροπλάνο και ταξιδεύει μέχρι την Ελλάδα προκειμένου να δει στην οικογένειά του.

Μπορεί να κρατάει χαμηλό προφίλ και να μη θέλει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα προσωπικά του, όμως δεν έκρυψε ποτέ η μεγάλη αδυναμία που έχει την οικογένειά του.

Προερχόμενος από πολύτεκνη οικογένεια μιας και είναι το τρίτο από τα τέσσερα παιδιά του πατέρα του ο οποίος διατηρούσε πρακτορείο ΠΡΟ ΠΟ και της μητέρας του που υπήρξε νηπιαγωγός, ο Αλέξης Γεωργούλης έχει πάρα πολύ καλή σχέση με τα αδέλφια του που είναι τρία αγόρια και ένα κορίτσι.

Ο ένας στηρίζει τον άλλον και με την πρώτη ευκαιρία συναντιούνται για να τα ποyn από κοντά.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον γνωστό ηθοποιό και ευρωβουλευτή σε σπάνια δημόσια εμφάνιση του με τον αδελφό του Θοδωρή με τον οποίο μοιάζουν πάρα πολύ. Είναι και εκείνος πολύ γυμνασμένος και το ίδιο γοητευτικός με τον Αλέξη Γεωργούλη. Βλέπετε η γοητεία στην οικογένεια του είναι θέμα DNA. Δύο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας ζουν στα Χανιά της Κρήτης και συχνά ο Αλέξης Γεωργούλης τους επισκέπτεται για να τους δει και να πάρει αγκαλιά τα ανίψια του που είναι οι μεγάλες αδυναμίες του.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες των δύο αδελφών:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved