Ο Κρητικός στο gossip-tv:«Η σύγκριση με τον πατέρα μου είναι αναπόφευκτη, βαδίζω τον δικό μου δρόμο»
Showbiz

Ο Κρητικός στο gossip-tv:«Η σύγκριση με τον πατέρα μου είναι αναπόφευκτη, βαδίζω τον δικό μου δρόμο»

Ο Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός είναι ένας νέος ταλαντούχος ηθοποιός, ένας ωραίος χαρακτήρας, ένας άνθρωπος που σου χαρίζει άφθονο γέλιο με τις ατάκες του. Είναι από εκείνους που χαίρεται κανείς να έχει στη ζωή του, μία ευγενική προσωπικότητα που δεν διστάζει να «ανοίξει» την καρδιά του.

Με στόφα αυθεντική, ο 21χρονος ξεδιπλώνει τη ζωή του και μας αφήνει να μάθουμε ποιος είναι τελικά ο Μιχαήλ Άγγελος. Ο ίδιος ξεκίνησε την καριέρα του από το χώρο του modeling, ωστόσο η υποκριτική ήταν αυτή που τον κέρδισε, καθώς όπως μου εκμυστηρεύτηκε από μωρό πάτησε το θεατρικό σανίδι.

Μάλιστα ο Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός αποκάλυψε αν φοβάται την σύγκριση που μπορεί να γίνεται με τον πατέρα του, Στέλιο Κρητικό, αν είναι ερωτευμένος αλλά και τον… ακραίο θαυμασμό που έχει δεχτεί.

Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με την υποκριτική;

Η σχέση μου με το θέατρο ξεκινάει από τότε που ήμουν στην κοιλιά της μητέρας μου.
Για να καταλάβεις τα νερά της έσπασαν καθώς έπαιζε σε μια παράσταση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα εγώ να είμαι ένα μωρό μηνών και να βρίσκομαι στην σκηνή κάνοντας ένα μωρό πρίγκιπα. Επίσης μεγάλωσα στην ‘’πλατεία’’ παρακολουθώντας τους γονείς μου, ενώ στις πρόβες κρατούσα λόγια. Εγώ όντας παιδάκι και φυσικά θέλοντας να "κοροϊδέψω" τους γονείς μου, αντέγραφα ό,τι έκαναν, υποσυνείδητα δημιουργούσα έναν ρόλο στην προσπάθεια αυτή, το είχα τόσο πολύ μέσα στην ζωή μου που νόμιζα ότι το φυσιολογικό είναι όλοι οι άνθρωποι να ασχολούνται με το θέατρο και την υποκριτική. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι αυτό το σύνηθες φαινόμενο που λέγεται "υποκριτική" θα πάρει πρωταγωνιστικό ρολό στην ζωή μου. Έτσι φτάνουμε στο σήμερα, με την συμμετοχή μου στην τηλεοπτική σειρά «ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ».

Η συμμετοχή σου στα «Τρία Μίλια» πώς προέκυψε;

Χτύπησε το τηλέφωνο μου ένα πρωινό και μου είπαν ότι θέλουμε αύριο στις 11 να σε δοκιμάσουμε για έναν ρόλο σε μια σειρά. Λόγω μιας άλλης υποχρέωσης έφτασα λίγο αργοπορημένος και φοβόμουν μήπως έχασα την ευκαιρία μου, η τύχη όμως μου χαμογέλασε και όλη η ομάδα ήταν ακόμα εκεί. Πραγματικά από την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι με αγκάλιασαν, με πίστεψαν και από εκεί και πέρα όλα πήγαν τέλεια.

Το συζήτησες με τον πατέρα σου, Στέλιο Κρητικό;

Φυσικά, όλα τα συζητάμε, έχω διπλά μου ένα ανοιχτό βιβλίο, τον πατέρα μου, που μας υποστηρίζει (μαζί με τα αδέρφια μου) σε όλες τις προκλήσεις που ανοίγονται στην ζωή μας.

Στη σειρά του Star υποδύεσαι τον Πέτρο. Έχεις κοινά χαρακτηριστικά με τον ρόλο σου;
Η μισή μας ζωή είναι κοινή με τον Πέτρο. Είναι ένα παιδί νέο, μέσα στην ενέργεια και την τρέλα, που δεν υπολογίζει καλό ή κακό, σωστά και λάθη και ζει την κάθε του στιγμή με το παραπάνω.

Πώς ένιωσες στην πρώτη σου επαφή με την κάμερα;

Στα πρώτα γυρίσματα λόγω άγχους και προσήλωσης σε αυτό που είχα να κάνω, δεν επικοινωνούσα και δεν είχα αίσθηση του τι γινόταν γύρω μου. Πρέπει να ομολογήσω, ότι αισθάνομαι τυχερός γιατί όλο το team, με αγκάλιασε από το πρώτο λεπτό, γίναμε μια μεγάλη παρέα πολύ γρήγορα και αυτό πιστεύω είναι μέρος της επιτυχίας της σειράς.
Το άγχος και η πίεση στους ηθοποιούς δεν φεύγει, απλά μαθαίνεις να το χειρίζεσαι και να γίνεται δημιουργικό.

Τι είναι αυτό που σε δυσκολεύει;

Ο κάθε ρόλος έχει τις δικές του δυσκολίες, το αν θα μπορέσουμε να τις αντιμετωπίσουμε είναι στο μυαλό, στη δουλειά και στην αφοσίωση. Ένα βράδυ γύρισα αργά στο σπίτι μετά από πολύωρο γύρισμα και το επόμενο πρωί είχα πάλι νωρίς, σκηνές απαιτητικές με πολλά λόγια και αγχώθηκα για το αν θα προλάβω να μάθω το κείμενο και αν θα το αποδώσω σωστά. Οργάνωσα τη σκέψη μου και το χρόνο μου και την επόμενη μέρα στο γύρισμα όλα πήγαν μια χαρά. Εκεί κατάλαβα ότι όλη η δυσκολία που έχτισα στο μυαλό μου ήταν απλά μια αφιλτράριστη αντίδραση φόβου.

Θα είσαι και στη δεύτερη σεζόν της σειράς;

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω πως ΝΑΙ θα είμαι και στην δεύτερη σεζόν της σειράς και έχω ξετρελαθεί με αυτήν την εξέλιξη. Με τον «Πέτρο» έχουμε δουλέψει πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα και έχουμε αγαπηθεί πολύ.

Μπορείς να μας δώσεις ένα μικρό spoiler για το τι να περιμένουμε στα επόμενα επεισόδια;

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι οι ανατροπές, τα παιχνίδια μυαλού, οι διάφορες υποθέσεις, μέχρι και το πιο μικρό λάθος, μπορούν να κρίνουν την πορεία των πρωταγωνιστών και του νησιού.

Φοβάσαι την σύγκριση που μπορεί να γίνεται με τον πατέρα σου;

Πέρα από αναπόφευκτη, είναι και επιθυμητή στην τελική! Είναι χαρά μου να βαδίζω στα ίδια όνειρα και σχέδια με τον πατέρα μου, φτιάχνοντας όμως δικά μου μονοπάτια και λιμάνια. Είναι τιμή μου να με συγκρίνουν με τον ήρωα μου. Για εμένα πάντα καλύτερος από όλους θα είναι ο πατέρας μου.

Πριν την υποκριτική ασχολούσουν με το μόντελινγκ και μάλιστα σκεφτόσουν να συμμετάσχεις και στο GNTM. Τι σε σταμάτησε;

Ξεκίνησα από πολύ μικρός την πορεία μου στο μόντελινγκ αλλά πάντα ήθελα να γίνω ηθοποιός. Ήθελα να πάω στο GNTM αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και σπουδών δεν προλάβαινα. Έτσι το άφησα καρφιτσωμένο στα σχέδια του μέλλοντος.

Το μετάνιωσες που δεν πήγες;

Γενικά δεν μετανιώνω για κάτι στην ζωή μου. Ό,τι φεύγει φέρνει κάτι καινούργιο, ό,τι δεν έρχεται εκείνη την περίοδο κάτι ξέρει, για παράδειγμα αν είχα πάει και περνούσα, μπορεί να μην ήμουν στα ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ σήμερα, όπου είναι κάτι που δεν θα το άλλαζα με τίποτα.

Η ενασχόληση με το Tik Tok πως ξεκίνησε;

Ξεκίνησε την περίοδο της καραντίνας, με τον πατέρα μου και τον αδερφό μου κάναμε πάντα βίντεο απλά δεν υπήρχε κάποια πλατφόρμα να τα υποδεχτεί. Εμφανίστηκε το Τικ Τοκ λοιπόν και μετά από πίεση και ζόρισμα του Άρη και του μπαμπά προχώρησα στην δημοσίευση ενός από αυτά, το οποίο αγαπήθηκε και αγκαλιάστηκε πάρα πολύ από τον κόσμο. Έτσι έγινε και με το δεύτερο και με τον τρίτο βίντεο που έβαλα και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα.

Ο Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός έχει μία ευγενική προσωπικότητα

Έχεις δεχτεί κάποια ακραία εκδήλωση θαυμασμού;

Έχω δεχτεί πρόταση γάμου 16 ετών στην Βαρκελώνη, 17 ετών στην Ρώμη , 18 ετών στο Μπανγκόκ, μέχρι σήμερα που είμαι 21 δεν έχει αλλάξει κάτι. (γέλια)
Γενικά οι εκδηλώσεις θαυμασμού έχουν να κάνουν πάντα με τον γάμο και δεν έχω καταλάβει γιατί σε εμένα (γέλια). Όμως με βάση τα δικά μου ακραία στάνταρ και με τι θεωρώ εγώ ακραίο, όχι δεν έχω δεχτεί.

Πώς είναι να είσαι ο πρωτότοκος γιος;

Στην οικογένεια που βρίσκομαι είτε είσαι ο πρώτος, είτε ο δεύτερος, είτε η τρίτη, η τέταρτη, κόρη – γιος, δεν έχει διαφορά, όλοι εισπράττουμε την ίδια αγάπη. Αν όμως θεωρώ ότι έχω κάποιο πλεονέκτημα αυτό είναι το ότι βλέπω τις ζωές από τα αδέρφια μου να χτίζονται από το μηδέν και εγώ να μπορώ να είμαι δίπλα τους συνέχεια.

Ένιωσες ποτέ αδικία σε σχέση με τα υπόλοιπα αδέρφια σου;

Μεγαλώσαμε σε ένα περιβάλλον με πολλή αγάπη και πολύ σεβασμό. Δεν είχαμε περιθώρια ανησυχίας και ανασφάλειας. Άλλωστε δεν έχουμε αναρωτηθεί ποτέ αν κάποιος από τους γονείς μας αγαπάει τον άλλον περισσότερο.

Όταν ήρθε στον κόσμο πριν μερικούς μήνες η αδερφή σου πως ένιωσες;

Η Χριστίνα ήρθε να ολοκληρώσει την χαρά μας στο σπίτι. Βέβαια από τον πατέρα μου πλέον τα περιμένω όλα, όπως ας πούμε να μας φέρει μια ακόμα καινούργια χαρά. Χαχαχα!

Είσαι ερωτευμένος;

Έναν έρωτα με το αυτοκίνητο μου τον έχω.


Αν σου γινόταν πρόταση να συμμετάσχεις σε κάποιο ριάλιτι, πχ Survivor, θα πήγαινες;

Αν οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις μου το επέτρεπαν, θα το συζητούσα.

Τι άλλο να περιμένουμε από σένα;

Την επόμενη συνέντευξη μας. Αυτό θα σημαίνει ότι θα έχω κάνει ένα επόμενο βήμα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved