Μπέσσυ Αργυράκη: Πόζαρε με μαγιό μετά την μεγάλη απώλεια κιλών - Ενθουσιάστηκε το Instagram
Showbiz

Μπέσσυ Αργυράκη: Πόζαρε με μαγιό μετά την μεγάλη απώλεια κιλών - Ενθουσιάστηκε το Instagram

Η Μπέσσυ Αργυράκη είναι από τις γυναίκες της showbiz που διαθέτουν αυτοπεποίθηση και λατρεύουν το σώμα τους έτσι όπως είναι.

Η τραγουδίστρια όπως είχε αποκαλύψει στο gossip-tv.gr είχε προσπαθήσει να χάσει κάποια κιλά, κάνοντας χειρουργείο για δακτύλιο, όμως είχε αντιμετωπίσει ορισμένα πρόβλημα.

«Είχα φόβο όταν επρόκειτο να μπω στο χειρουργείο. Ένα κομμάτι από το στομάχι μου είχε πάθει αρχόμενη σήψη και αυτό έχει πολύ επικίνδυνη κατάληξη. Το χειρουργείο κράτησε 2 ώρες και με χίλιους τρόπους προσπάθησαν να επαναφέρουν το στομάχι μου σε μία μορφή σωστή. Όλο αυτό έγινε από το πάθος μου να χάσω κιλά, ήθελα πολύ να δω τον εαυτό μου να αδυνατίζει αλλά δεν τα κατάφερνα και πήγα να το κάνω με λάθος τρόπο», είχε πει.

Ωστόσο η τραγουδίστρια δεν το έβαλε κάτω, το αντίθετο μάλιστα, συνέχισε να προσπαθεί να χάσει κιλά με σωστή διατροφή. Έτσι λοιπόν η διατροφή που ακολουθούσε μαζί με το DWTS την βοήθησαν να χάσει 16 ολόκληρα κιλά. Η ίδια βέβαια και μετά το τέλος του σόου χορού συνέχισα σαν στρατιωτάκι την διατροφή της και έχασε μερικά κιλά ακόμη.

Η Μπέσσυ Αργυράκη θέλησε να μας δείξει το αποτέλεσμα με μία φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια πόζαρε με μαύρο μπικίνι και ξετρέλανε τους διαδικτυακούς της φίλους. Όπως ήταν φυσικό τα likes και τα σχόλια έπεσαν «βροχή».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved