Showbiz

Μποσταντζόγλου για Λιγνάδη-Φιλιππίδη: Αν αθωωθούν δεν θα ξαναδούλευα μαζί τους. Δεν γουστάρω κακούς

Gossip-tv Team

«Καταπέλτης» ο Γιάννης Μποσταντζόγλου στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι μιλώντας για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Στη χειμαρρώδη συνέντευξή του ο ηθοποιός τόνισε ότι δεν θα δούλευε ξανά μαζί τους ακόμα και αν αυτοί αθωωθούν!

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου επίσης αναφέρθηκε και στη μεγάλη αγάπη που έχει για το θέατρο, όμως θέλησε να αναφερθεί και σε όσους καβάλησαν το καλάμι: «Έχουν υπάρξει κολοσσοί στο είδος μας και καλό είναι να κρατάμε μία μετριοπαθή στάση, να μη γινόμαστε ψωνάρες και ξιπασμένοι. Άνθρωποι δεν μπόρεσαν να ξεκαβαλήσουν το καλάμι και εξετέθησαν πολλαπλώς», είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Ο ηθοποιός επίσης τόνισε: «Αν αθωωθούν δεν θα ξαναδούλευα μαζί τους. Δεν γουστάρω κακούς ανθρώπους. Γιατί να δουλέψω με ανθρώπους με σκοτεινό παρελθόν, σκοτεινό παρόν και πιθανώς σκοτεινό μέλλον; Οι οποίοι είναι παρτάκηδες, ευατούληδες, φιλοχρήματα και φαταούλες; Δεν βλέπω τον λόγο».

Επίσης τόνισε πως συμφωνεί με τη διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη από το ΣΕΗ: «Ο άνθρωπος φαίνεται στις δυσκολίες. Για να τους δω τώρα τι προσωπείο θα έχουν».

Τέλος, ο αγαπημένος ηθοποιός δήλωσε στενοχωρημένος και απογοητευμένος με τους παραγωγούς στην τηλεόραση υπογραμμίζοντας πως εάν νομίζουν πως είναι θεοί επί της γης ας συνεργαστούν με τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved