Τάσος Τεργιάκης: Η τρυφερή ανάρτηση για τη Φαίη Σκορδά και το δημόσιο «ευχαριστώ»
Showbiz

Τάσος Τεργιάκης: Η τρυφερή ανάρτηση για τη Φαίη Σκορδά και το δημόσιο «ευχαριστώ»

Ο Τάσος Τεργιάκης μετά το τέλος της πρωινής εκπομπής θέλησε να πει το δικό του ευχαριστώ στην Φαίη Σκορδά.

Οι φήμες αρχικά, οι οποίες στη συνέχεια έγιναν πληροφορίες και πλέον δεδομένο, ήθελαν την όμορφη παρουσιάστρια να βρίσκεται τον τελευταίο καιρό σε συνεχείς συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 προκειμένου να σχεδιάσουν τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Φαίη ήθελε του χρόνου να συνεχίσει το πρωινό στον Αντέννα μόνη της, χωρίς την παρουσία του Γιώργου Λιάγκα στην ομάδα της.

Ο ΑΝΤ1 από την άλλη, μετά την επιτυχία που σημείωσε το δίδυμο Σκορδά-Λιάγκα φέτος, θεωρούσε δεδομένο ότι οι δυο τους θα συνέχιζαν και του χρόνου. Γιατί, όπως λένε κάποιοι, μία ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις. Η Φαίη όμως είχε αντίθετη άποψη και κάπως έτσι άρχισαν να δημιουργούνται προβλήματα ανάμεσα στην ίδια και το κανάλι, τα οποία και κατέληξαν σε οριστική ρήξη.

Παρά το βελούδινο διαζύγιο μην τον ANT1 - όπως όλα δείχνουν τουλάχιστον- η Φαίη Σκορδά έζησε πολύ σημαντικές στιγμές στο πλατό του Πρωινού. Μιλώντας για μία ολόκληρη δεκαετία, η παρουσιάστρια βίωσε στον αέρα της συγκεκριμένης εκπομπής πολύ σπουδαία γεγονότα. Όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε προσωπικό.

Η ίδια αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της σε κλίμα συγκίνησης. Ωστόσο ο Τάσος Τεργιάκης θέλησε να την ευχαριστήσει και αυτός με την σειρά του δημόσια. Και αυτό έκανε…

Ο δημοσιογράφος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μία σειρά από κοινές τους φωτογραφίες, τις οποίες «ακολουθούσε» ένα άκρως τρυφερό μήνυμα.

«Μέχρι να μου τηλεφωνήσεις πριν από 1,5 χρόνο και να μου ζητήσεις να συνεργαστούμε δεν σε ήξερα πολύ καλά. Σε θυμόμουν όμως από το alter προ 20ετιας. Τώρα όμως μπορώ να πω με σιγουριά ότι, Φαίη Σκορδά είσαι σπουδαία γυναίκα, δυναμική, φωνή της λογικής, φοβερή επαγγελματίας και πάνω από όλα εκείνη που μπορεί να ακουμπήσεις, να νιώσεις γαλήνη, ασφάλεια και να εμπνευστείς. Σε ευχαριστώ, εις το επανιδείν λοιπόν».

Δείτε στην gallery τις φωτό που πόσταρε.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved