Λάλος: Ξεκίνησε διακοπές με τη σύζυγό και την κόρη του - Η «μαγευτική» φωτό με φόντο το ουράνιο τόξο
Showbiz

Λάλος: Ξεκίνησε διακοπές με τη σύζυγό και την κόρη του - Η «μαγευτική» φωτό με φόντο το ουράνιο τόξο

Ο Δημήτρης Λάλος ή αλλιώς… Μαθιός μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου «Σασμός, άφησε για λίγο τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και πέρασε στιγμές χαλάρωσης με την οικογένεια του.

Ο ηθοποιός έχει δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια και ανά διαστήματα εκφράζει δημόσια τα συναισθήματά του, τόσο για την γυναίκα του, όσο και για την κόρη του, Νικολέττα. Αυτή την φορά, ο ίδιος βρέθηκε στη θάλασσα μαζί με την σύζυγό του, Έλενα Μαυρίδου και την μικρή τους πριγκίπισσα.

Μπορεί ο καιρός να ήταν συννεφιασμένος και βροχερός, όμως αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στο να απολαύσουν μερικές βουτιές και παιχνίδια στην άμμο. Μάλιστα όλοι μαζί θαύμασαν και ένα ουράνιο τόξο που έκανε την εμφάνισή του στον ουρανό.

«Ουράνιο τόξο- παιδικό όνειρο», έγραφε στη λεζάντα.

Σε παλαιότερη συνέντευξη του, ο ηθοποιός όταν ρωτήθηκε για το αν η πατρότητα τον άλλαξε, είχε απαντήσει: «Νομίζω πως αυτό που συμβαίνει όταν γίνεσαι γονιός είναι ότι παύεις να νιώ­θεις την εσωτερική μοναξιά της ύπαρ­ξης. Εγώ δεν αισθάνομαι μοναξιά από τότε που έγινα πατέρας. Ακόμα και σε μια σχέση είσαι μονάδα. Όταν λες «σ' αγαπώ για πάντα» στο παιδί σου, πραγ­ματικά το εννοείς και πραγματικά εί­ναι για πάντα, ό,τι κι αν συμβεί. Σταματά να είναι σχήμα λόγου και κάτι που μπορεί να αλλάξει μετά από κάποια χρόνια. Τα παιδιά μας είναι συνέχεια της ύπαρξής μας. Σε μένα η πατρότη­τα δεν ήρθε κατά λάθος, ήρθε σε συ­νεννόηση με τη σύντροφο μου, ήταν κοινή απόφαση και σκοπός».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved