Ανδριώτου: Αποκάλυψε ποιο τραγούδι της αφιέρωνε ο Μαρτίκας στο Survivor! Το τραγούδησε και στην Πάρο
Showbiz

Ανδριώτου: Αποκάλυψε ποιο τραγούδι της αφιέρωνε ο Μαρτίκας στο Survivor! Το τραγούδησε και στην Πάρο

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι full ερωτευμένοι και το μοιράζονται με τους followers τους.

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου μετά το τέλος του φετινού Survivor, ζουν έναν μεάλο έρωτα και μάλιστα εδώ και μερικές μέρες βρίσκονται στην Πάρο και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Το ριάλιτι επιβίωσης τους έφερε πιο κοντά και όπως όλα δείχνουν οι δυο τους απολαμβάνουν τη σχέση τους και πλέον έχουν όλο το χρόνο ώστε να ζήσουν μοναδικές στιγμές. Μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου έχουν δηλώσει ότι είναι πολύ ερωτευμένοι και για τον λόγο αυτό θέλησαν να κάνουν ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά του και τις υποχρεώσεις τους και να κάνουν μια καλοκαιρινή απόδραση στο νησί της Πάρου, με σκοπό να περάσουν φανταστικά λίγες ημέρες.

Το ζευγάρι μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από τις ξέγνοιαστες στιγμές στο κυκλαδίτικο νησί. Το βράδυ του Σαββάτου 9 Ιουλίου, η Βρισηίδα αποκάλυψε ποιο τραγούδι της αφιέρωνε ο Σπύρος πριν από τα συμβούλια του νησιού.

Το τραγούδι ήταν το «Έμπνευση» και ο Σπύρος Μαρτίκας αποφάσισε να της το τραγουδά άλλη μία φορά μπροστά στην παρέα τους.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved