Κατερίνα Καινούργιου: 9+1 μαγιό που προτιμά να φοράει στις καλοκαιρινές της διακοπές
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: 9+1 μαγιό που προτιμά να φοράει στις καλοκαιρινές της διακοπές

Η Κατερίνα Καινούργιου εντυπωσιάζει κάθε καλοκαίρι με τις επιλογές της στα μαγιό. Μπικίνι είτε ολόσωμα τα αναδεικνύει με το καλλίγραμμο κορμί της.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί καθημερινά μέσα από την εκπομπή της, "Super Κατερίνα".

Η παρουσιάστρια διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz, μιας και η ίδια αγαπά να φροντίζει τον εαυτό της και να προσέχει την σιλουέτα της, μιας και θέλει πάντοτε να δείχνει κομψή. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και σε κάθε εμφάνισή της, αφού προτιμά να φοράει ρούχα και μαγιό, τα οποία τονίζουν τις καμπύλες της, αλλά και την λεπτή μέση της.

Η ίδια, άλλωστε είναι μάστερ στις τάσεις της μόδας και ξέρει πώς να τις υιοθετήσει ώστε να ταιριάζουν με το look της. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα μαγιό και τα beachwear, τα οποία για τι βουτιές της στα ελληνικά νησιά.

Η Κατερίνα Καινούργιου όταν επιλέγει ολόσωμα ποντάρει στα cut-outs, ενώ συχνά προτιμά τα μονόχρωμα σχέδια. Στα μπικίνι ωστόσο, διαλέγει floral prints και animal prints.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved