Η Παναγιωτακαπούλου στο gossip-tv:«Τα μοντέλα αντιμετωπίζουν δύσκολα πράγματα στο κομμάτι των κιλών»
Showbiz

Η Παναγιωτακαπούλου στο gossip-tv:«Τα μοντέλα αντιμετωπίζουν δύσκολα πράγματα στο κομμάτι των κιλών»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα στο podcast του Gossip-tv.gr Showbiz o' clock.

Η παρουσία της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου ήταν από αυτές που σίγουρα άφησαν το στίγμα τους στο φετινό Survivor. Κάτι ξέραν από την παραγωγή και η πρώτη κρούση για να συμμετάσχει έγινε το 2017.

«Είχε γίνει τότε μία επαφή και με την τότε μου σχέση, με την οποία μας ήθελαν απεγνωσμένα και μας είχαν κάνει μία πρόταση να πάμε μαζί και επίσης είχε γίνει και μία πρόταση πέρυσι, αφού είχε ξεκινήσει το Survivor και έψαχναν κάποια άτομα για άτομα να μπουν στη συνέχεια. Τότε εγώ δεν μπορούσα γιατί ήμουν με πατερίτσες. Είχα κάνει ένα χειρουργείο για το γόνατο, καθώς είχα πάθει ολική ρήξη χιαστού, οπότε δεν ήμουν σε θέση να μπω στο Survivor».

Και πρόσθεσε:«Το 2017 δεν προχώρησε. Νομίζω δεν ήθελαν τόσο πού εμένα, ήθελαν το σύντροφο περισσότερο».

Η ίδια δηλώνει σήμερα πως πήγε στο παιχνίδι για να τσαλακωθεί και να δείξει ποια είναι. Και απόλαυσε σχεδόν κάθε στιγμή του παρά τις δυσκολίες. Κι ας άνοιξε η ίδια τα "κουτάκια" της μιλώντας ακόμα και για πράγματα που παραδέχεται πως την πονάνε βαθιά και δεν έχει ακόμα ξεπεράσει. Ακόμα κι αυτό ήταν κατά έναν τρόπο για εκείνη λυτρωτικό.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, τα πρώτα της διαφημιστικά στα 8 της και η καριέρα που δεν συνεχίστηκε. Οι ανασφάλειες και η αυτοπεποίθηση που δεν είχε. Η μάχη με την συναισθηματική υπερφαγία και οι προκλήσεις που θέτει στον εαυτό της. Οι ασκήσεις στα παγκάκια του μετρό για να βγάλει μια σκηνή κλάματος στην διεθνή ταινία "Berlin I love you" και η φιλία της με την Χέιντεν Πανετιέρ.

Για τα δύσκολα παιδικά χρόνια δήλωσε:«Η μητέρα μου ένα διάστημα μαγείρευε συνέχεια τις φακίτσες της και τα ρύζια της και μακαρόνια της γιατί δεν μπορούσε να παίρνει συχνά κρέατα και ψάρια. Είχα αναγκαστεί να περιορίσω τα χόμπι μου γιατί δεν βγαίναμε να πάω και χορό και εκεί και αλλού και αγγλικά και να κάνω τα πάντα. Γενικά έχουμε περάσει δύσκολα οικονομικά».

Για την μάχη με την συναισθηματική υπερφαγία, είπε:«Τα μοντέλα γενικότερα αντιμετωπίζουν πολύ δύσκολα πράγματα όσον αναφορά το κομμάτι των κιλών, είναι πάρα πού γνωστό όλα αυτά τα χρόνια και παλαιότερα ήταν χειρότερα από ότι είναι τώρα αλλά ακόμα και για αυτό που λένε για το diversity, κατά βάση δεν ισχύει, είναι και λίγο μάρκετινγκ που πουλάνε. Το έβλεπες και στο πρακτορείο που σου έλεγαν ''αδυνάτισε, αδυνάτισε αδυνάτισε'', να σε μετράνε κάθε τρεις και λίγο, οπότε όλο αυτό σου δημιουργεί πάρα πολύ στρες και μία εμμονή με το φαγητό και με το πόσα κιλά είσαι που καταλήξει στο αντίθετο, καταλήγεις δηλαδή να σκέφτεσαι όλη την ώρα το φαγητό».

Τελικά θεωρεί πως σωστά είπε ναι για το Survivor; Γιατί πήρε τηλέφωνο ασφαλιστικές πριν πάει στο ραντεβού να συζητήσει την πρόταση; Ποιες ήταν οι πιο δύσκολες στιγμές της μέσα στο παιχνίδι και πώς ήταν η προσαρμογή της επιστρέφοντας.

Τελικά την πήγε ο Κώστας Πηλαδάκης για εντατικά μαθήματα μπάσκετ όταν γύρισε όπως την είχε πειράξει στην επικοινωνία;

Ακούστε όλη την συνέντευξη από το Podcast Showbiz O'clock εδώ.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved