Λάουρα Νάργιες: Ο Χρήστος Σαντικάι τραγουδάει στο αγέννητο μωρό  – Το πιο γλυκό στιγμιότυπο
Showbiz

Λάουρα Νάργιες: Ο Χρήστος Σαντικάι τραγουδάει στο αγέννητο μωρό – Το πιο γλυκό στιγμιότυπο

Η Λάουρα Νάργιες περιμένει πως και πως να γεννήσει τον καρπό του έρωτά της  με τον Χρήστο Σαντικάι και δημοσίευσε την πιο γλυκιά στιγμή τους.

Η Λάουρα πόσταρε μία νέα φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά και ο Χρήστος Σαντικάι της φιλάει τρυφερά την κοιλίτσα της και όπως υπογράμμισε η ίδια ο μέλλων μπαμπάς τραγουδάει στον αγέννητο μωρό.

Να σας θυμίσουμε ότι το ζευγάρι, πριν από λίγες ημέρες, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο και μάλιστα έκαναν και το baby shower, έχοντας ως καλεσμένους μερικούς από τους πιο αγαπημένους τους φίλους.

Η Λάουρα Νάργες απολαμβάνει μαγικές στιγμές τους τελευταίους μήνες, λίγο πριν φέρει στον κόσμο τον γιο της, παρά το γεγονός ότι η εγκυμοσύνη της δεν ήταν και τόσο εύκολη, αφού νοσηλεύτηκε και στο νοσοκομείο.

Η ίδια είχε πει σε συνέντευξή της: «Θέλουμε σίγουρα να κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί, να ενωθούμε ενώπιων του Θεού. Κάναμε σχέση λες και ήμασταν δέκα χρόνια μαζί! Έχω μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, νοσηλεύτηκα για τρεις μέρες. Ο Χρήστος μου κρατούσε όλη μέρα το χέρι και με έκανε μπάνιο».

Για τη δύσκολη φάση της εγκυμοσύνης της, είχε μιλήσει και ο σύντροφός της: «Είναι περίεργο το συναίσθημα με την εγκυμοσύνη της Λάουρα. Περάσαμε μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Κάθε μέρα ανησυχώ».

Η εγκυμονούσα έχει αφήσει πίσω τις δύσκολες στιγμές και τώρα απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της. Δείτε το γλυκό στιγμιότυπο που ανήρτησε.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved