Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μετά το unfollow, για καφέ στη Θεσσαλονίκη (Photos)
Showbiz

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μετά το unfollow, για καφέ στη Θεσσαλονίκη (Photos)

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά το unfollow που έκανε ο ένας τον άλλον στο instagram, πίνουν το καφεδάκι τους στη Θεσσαλονίκη και υπάρχει και φωτογραφία ντοκουμέντο! 

Να σας θυμίσουμε ότι πρόσφατα υπήρχαν φήμες χωρισμού και τόσο ο Δημήτρης όσο και η Ιωάννα τις είχαν διαψεύσει και τους είχαμε δει μαζί να περνούν μαζί το Σαββατοκύριακό τους.

Μέσα από το γνωστό προφίλ Soula Glamorous στο Instagram έγινε η είδηση γνωστή! Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει αφαιρέσει όλα τα tag με το όνομά του από τις κοινές φωτογραφίες που έχει με την Ιωάννα Τούνη και το αντίστοιχο και ο ένας δεν ακολουθεί τον άλλον στο instagram!

Η «Soula Glamorous » απαντώντας στα μηνύματα των followers ανέφερε πως: «Μπορεί να μάλωσαν και να παίχτηκε block».

Σήμερα ο ίδιος λογαριασμός έφερε στο φως της δημοσιότητας την πρώτη κοινή τους εμφάνιση μετά το unfollow, που εξακολουθούν να έχουν...

Να σας θυμίσουμε ότι πρόσφατα υπήρχαν φήμες χωρισμού και τόσο ο Δημήτρης όσο και η Ιωάννα τις είχαν διαψεύσει και τους είχαμε δει μαζί να κάνουν πρόσφατα διακοπές!

Ο Δημήτρης είχε πει για τις φήμες χωρισμού στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα: « Είμαστε κανονικά μαζί. Πήγαμε διαφορετικές διακοπές. Η Ιωάννα πήγε στη Μύκονο, εγώ για camping, γιατί μου αρέσουν διαφορετικά πράγματα. Οπότε ένα σαββατοκύριακο μπορούμε και εμείς σαν άνθρωποι να κάνουμε διαφορετικά πράγματα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε όλο αυτό»!

Τι τρέχει ανάμεσά τους;

Δείτε την πρώτη κοινή εμφάνιση μετά το unfollow!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved