Παυλίνα Βουλγαράκη: Πόζαρε topless σε παραλία στα Κύθηρα και η φωτό της έγινε viral
Showbiz

Παυλίνα Βουλγαράκη: Πόζαρε topless σε παραλία στα Κύθηρα και η φωτό της έγινε viral

Τις διακοπές της έχει ξεκινήσει η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε στο πανέμορφο νησί των Κυθήρων και ανάμεσα στις υπέροχες φωτογραφίες που μοιράστηκε ήταν και μια στην οποία πόζαρε topless.

Ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο που κέντρισε το ενδιαφέρον και κέρδισε χιλιάδες likes καθώς είναι ένα κορίτσι δροσερό, πανέμορφο και οι φωτογραφίες της είναι πάντα φυσικές και άξιες θαυμασμού.

Οι followers της δεν σταμάτησαν να κάνουν σχόλια και likes στη συγκεκριμένη φωτογραφία.

Δες την στη gallery

H όμορφη τραγουδίστρια σε πρόσφατες δηλώσεις της, αποκάλυψε πως πάσχει από insomnia.

«Έχω insomnia από παιδί. Δυσκολεύομαι πάρα πολύ να κοιμηθώ. Και κοιμάμαι και πολύ σπάνια. Ακόμα κι όταν κοιμάμαι, κοιμάμαι τόσο ελαφριά που ακούω τα πάντα. Ή όταν ονειρεύομαι, καταλαβαίνω ότι ονειρεύομαι. Είναι σαν ένας συνειδητός ύπνος, είναι λίγο περίεργο. Δεν με έχει κουράσει, έτσι έχω μάθει. Μπορεί να περάσει μία ολόκληρη ημέρα και να αισθανθώ ότι δεν έχω κοιμηθεί καθόλου. Ή να έχω κοιμηθεί μία με δύο ώρες»

Σχετικά με τις φοβίες της, έχει αποκαλύψει:

«Μου είχαν προτείνει να συμμετέχω σε ένα σόου μεταμφιέσεων. Δεν μπήκα στη διαδικασία να το σκεφτώ. Είχα τρελή φοβία πάνω στη σκηνή, δηλαδή ήταν ό,τι χειρότερο μπορούσε να μου συμβεί να είμαι πάνω σε μία σκηνή και να τραγουδάω. Πάθαινα κρίση άγχους, σαν να ανεβαίνουν πολύ οι παλμοί σου και να μην μπορείς να το ελέγξεις. Πάθαινα ένα τρέμουλο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved