Εβελίνα Παπούλια-Αφροδίτη Λιάντου: Τα 3 μυστικά ομορφιάς που ακολουθούν πιστά
Showbiz

Εβελίνα Παπούλια-Αφροδίτη Λιάντου: Τα 3 μυστικά ομορφιάς που ακολουθούν πιστά

«Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά», λέει ο θυμόσοφος λαός και όπως φαίνεται ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της Εβελίνας Παπούλια και της Αφροδίτης Λιάντου.

Μαμά και κόρη σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Όπως συνέβη και τις προάλλες όταν η Εβελίνα παρακολούθησε την κόρη της στην πρεμιέρα του θεατρικού μιούζικαλ «Mamma Mia», στο City Garden Festival. Μετά το τέλος της παράστασης, μαμά και κόρη φωτογραφήθηκαν μαζί, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με το στυλ τους.

Από τη μια η Εβελίνα φόρεσε πάνω από το σύνολό της ένα καφτάνι στις αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος, και από την άλλη η πρωταγωνίστρια από τη «Γη της Ελιάς» ένα girly φόρεμα, με μικρό φλοράλ σχέδιο που συνδύαζε με μαύρα, πάνινα sneakers.

Οσοι τις είδαν, εκτός από τη δυναμική τους προσωπικότητα, εντυπωσιάστηκαν και από την αψεγάδιαστη εικόνα τους. Οι δυο τους έχουν τρεις βασικούς κανόνες ομορφιάς για να κλέβουν πάντα την παράσταση, τους οποίους δεν διστάζουν να μοιραστούν με τους θαυμαστές τους.

«Σωστή διατροφή για υγιή μαλλιά και δέρμα. Καλά προϊόντα, κατάλληλα για το δέρμα και τα μαλλιά, και φυσητά γυμναστική», έχει πει η Εβελίνα σε συνέντευξή της. Ενώ, η Αφροδίτη συμπληρώνει: «Να καταλαβαίνουμε τις ανάγκες των μαλλιών και του δέρματός μας και να χρησιμοποιούμε τα σωστά προϊόντα.

Επίσης, να αποφεύγουμε τη χρήση ισιωτικής και την καθημερινή επιβάρυνση του προσώπου μας με μακιγιάζ. Τέλος, να μη χτενίζουμε ποτέ τα μαλλιά μας πριν στεγνώσουν, γιατί σπάνε».

Όσες και αν είναι οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, η Εβελίνα και η Αφροδίτη δεν παραλείπουν την καθημερινή φροντίδα περιποίησής τους. «Σίγουρα πρωί και βράδυ θα βάλω ενυδατική κρέμα στο πρόσωπό μου αφού το έχω καθαρίσει πολύ καλά. Ενώ κάνω μάσκες στα μαλλιά μου τουλάχιστον μία με δύο φορές την εβδομάδα», δηλώνει η Εβελίνα.

Από την άλλη η Αφροδίτη, τονίζει το πόσο μεγάλο ρόλο παίζει στην υγεία της επιδερμίδας το καλό ντεμακιγιάζ «Το πρωί καθαρίζω το πρόσωπό μου με ένα ελαφρύ ντεμακιγιάζ που έχει ως βασικό συστατικό το νερό και το βράδυ χρησιμοποιώ ένα αφρώδες σαπούνι που δεν ξηραίνει το δέρμα.

Ακόμη, δεν ξεχνώ να χρησιμοποιώ καθημερινά την ενυδατική μου. Τα μαλλιά μου λόγω συχνού ισιώματος χρειάζονται μάσκες, σπρέι θερμοπροστασίας, αλλά και ειδικά έλαια», τονίζει η τηλεοπτική «Μυρτάλη».

Τόσο η Εβελίνα όσο και η Αφροδίτη επιλέγουν πάντα το πιο φυσητό μακιγιάζ τονίζοντας μόνο λίγο παραπάνω τα δυνατά τους σημεία. Αναμφίβολα πάντως έχουν βρει τον τρόπο να εισπράττουν τα πιο κολακευτικά σχόλια για την εξωτερική τους εμφάνιση.

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved