Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η αινιγματική ανάρτηση στο Instagram: «Ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει»
Showbiz

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η αινιγματική ανάρτηση στο Instagram: «Ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει»

Μετά τις φήμες χωρισμού με την Ιωάννα Τούνη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε μια αινιγματική ανάρτηση στο Instagram!

Μπορεί η πρόσφατη κοινή τους εμφάνιση να διέψευσε τις φήμες, ωστόσο κανείς από τους δυο για την ώρα δεν έχει μιλήσει για όλα όσα κυκλοφορούν καθώς στο παρελθόν σε αντίστοιχη φημολογία, η απάντηση είχε δοθεί ευθέως και από τους δυο, αυτή τη φορά όμως όχι.

Το απόγευμα της Παρασκευής (15-07) ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε μια αινιγματική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: «Κάποια στιγμή όλα θα πάρουν τον δρόμο τους και ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει», αφήνοντας έτσι ερωτηματικά για το τι μπορεί να συμβαίνει.

Μπορεί βέβαια αυτή η ανάρτηση να μην έχει να κάνει με την προσωπική του ζωή, ωστόσο αυτό σίγουρα θα φανεί!

Νωρίτερα το ίδιο απόγευμα η Ιωάννα Τούνη, ανέβασε το πρώτο της story μετά από μέρες μέσα από το οποίο άφησε να εννοηθεί πως κάτι συμβαίνει με την υγεία της.

«Γεια σας κουτσούνια μου! Τι κάνετε; Σας έλειψε λίγο; Εμένα μου λείψατε, να ξέρετε. Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα θα έλεγα και είπα να πω μια καλησπέρα. Γενικά ευχαριστώ που στέλνετε και ρωτάτε και αγχώνεστε, αλλά ζω. Δεν παθαίνω τίποτα. Μην ανησυχείτε, όλα καλά. Είμαι βέβαια στον καναπέ και στο κρεβάτι. Η κατάσταση είναι αυτή εδώ όλες αυτές τις ημέρες. Δεν σηκώνομαι για πολλά πράγματα. Αυτά. Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα και σας δίνω ένα μεγάλο φιλί», είπε η Ιωάννα Τούνη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved