Παντρεύτηκε η Ευλαμπία Ρέβη – Οι πρώτες φωτό από το γάμο και το απίθανο νυφικό
Showbiz

Παντρεύτηκε η Ευλαμπία Ρέβη – Οι πρώτες φωτό από το γάμο και το απίθανο νυφικό

Νύφη στο πλευρό του αγαπημένου της, επίσης δημοσιογράφου Σωτήρη Σκουλούδη ντύθηκε η Ευλαμπία Ρέβη το απόγευμα του Σαββάτου (16-07).

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου έχοντας στο πλευρό τους συγγενείς, φίλους και συνεργάτες.

Την πρώτη φωτογραφία από το μυστήριο μοιράστηκε η δημοσιογράφος Ζέτα Κατωπόδη. Η νύφη έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του αγαπημένου της ενώ παραμυθένιο έδειχνε το νυφικό της με λεπτομέρειες μοναδικές.

Μερικές ακόμη φωτογραφίες ανέβασε και η Σίσσυ Καλλίνη, η οποία πόζαρε με τον γαμπρό λίγη ώρα πριν το μυστήριο και απαθανάτισε τη νύφη κατά την είσοδό της στην εκκλησία.

Την είδηση του γάμου της είχε κάνει γνωστή ο Χρήστος Κούτρας, μέσα από την εκπομπή “Καλύτερα Δε Γίνεται” αποκαλύπτοντας την ημερομηνία του αλλά όχι το μέρος.

Δες τις φωτογραφίες

«Δουλειά μου είναι να ενημερώνω τον κόσμο, να κάνω καίριες ερωτήσεις που δίνουν απαντήσεις σε σημαντικά προβλήματα, να ερευνώ και να ψάχνω την αλήθεια, όπου κι αν κρύβεται, με σοβαρότητα, εγκυρότητα και ψυχραιμία. Φρονώ ότι κανείς δεν αντέχει κάποιον που δεν μιλά αλλά φωνάζει, που προχωρά σε δραματοποίηση της είδησης, φλυαρεί και κάνει τηλεόραση του '90 με βαρύγδουπες εκφράσεις και μακρόσυρτες τοποθετήσεις. Στην προσωπική μου ζωή είμαι τελείως διαφορετική, εντούτοις αυτός ο διαχωρισμός μου αρέσει. Οσον αφορά τη δημοσιότητα, δεν έχω αισθανθεί κάποια ιδιαίτερη αλλαγή. Κάνω ό,τι ακριβώς έκανα και πριν με μόνη διαφορά τη σαφέστατα εντονότερη αλληλεπίδραση με τον κόσμο. Το γεγονός αυτό έχει οδηγήσει στην ανάδειξη ακόμα περισσότερων ρεπορτάζ μέσω καταγγελιών που έφτασαν σε εμένα από τα social media και αισθάνομαι ευγνώμων», είχε απαντήσει η ίδια σε συνέντευξή της απαντώντας στο πώς διαχειρίζεται τη αναγνωρισιμότητα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved