Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου: Θρηνεί για τον χαμό ενός πολύ δικού της ανθρώπου!
Showbiz

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου: Θρηνεί για τον χαμό ενός πολύ δικού της ανθρώπου!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου διανύει δύσκολες ώρες μετά τον χαμό ενός πολύ δικού της ανθρώπου. 

Ο λόγος για την απώλεια του φίλου και κουμπάρου της Βαγγέλη Κουτουλέα ο οποίος υπήρξε προπονητής στο βόλεϊ και ένα σπουδαίο κεφάλαιο στον αθλητισμό. Όσοι τον γνώριζαν, τον εκτιμούσαν για τη σπουδαία καριέρα του που ξεκίνησε από τον Μεσσηνιακό. Αργότερα ήρθαν οι συνεργασίες του με τις ομάδες Παναθηναϊκός, Κτησιφώντας, Πανελλήνιος και Ιωνικός.

Εργάστηκε ως προπονητής στους Ιωνικό, ΓΕΜ και ΠΑΟΚ, πριν βρεθεί να δουλεύει σε Αγγλία και Κύπρο. Η μεγάλη του αγάπη όμως, όπως και εκείνη της Βίκυς Χατζηβασιλείου ήταν το μπιτς βόλεϊ στο οποίο υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδας, παίζοντας σε τελικό 11 φορές.

Θρηνώντας για τον χαμό του, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έγραψε σε ανάρτησή της την οποία συνόδευε με φωτογραφία του: «Από σήμερα ο κόσμος του βόλεϊ είναι φτωχότερος. Ο κόσμος των καλών και χαμογελαστών ανθρώπων, ολιγαριθμότερος.

Είχα την τιμή στη ζωή μου να είμαι αθλήτριά του, φίλη του και κουμπάρα του. Σ' ευχαριστώ Βαγγέλη μου γιατί μόνο με όμορφες στιγμές έχεις στολίσει τις μνήμες μου. Όμως γιατί τόσο νωρίς, τόσο άδικα, τόσο νέος; Δεν πρόλαβα να σου πω πόσο σε θαυμάζω, πόσο σε αγαπώ, πόσο σ'ευχαριστώ. Μόνο τώρα ψελλίζω μουδιασμένη καλό ταξίδι...».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved