Σωτήρης Κοντιζάς: Η φωτό με την 1,5 έτους κόρη του ξετρέλαναν τα social media -  «True love»
Showbiz

Σωτήρης Κοντιζάς: Η φωτό με την 1,5 έτους κόρη του ξετρέλαναν τα social media - «True love»

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει αφήσει για λίγο τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και περνάει όμορφες και χαλαρές οικογενειακές στιγμές.

Τον Σωτήρη Κοντιζά, τον απολαύσαμε για ακόμη μία φορά μέσα από τον ρόλο του κριτή στο παιχνίδι μαγειρικής, «MasterChef» μαζί με τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Αν και στον διαγωνισμό μαγειρικής, τον βλέπουμε να είναι αυστηρός και απαιτητικός, στην «κανονική» του ζωή και στον ρόλο του ως πατέρας είναι τρυφερός και στοργικός.

Ο γνωστός σεφ αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με την οικογένειά του και όπως μας αποκάλυψε περνάει φανταστικά. Ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την μικρή του κόρη και ξετρέλανε τους διαδικτυακούς του φίλους.

Να θυμίσουμε ότι το MasterChef θα επιστρέψει και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από την νέα σεζόν και δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν θα είναι και οι τρεις κριτές στις θέσεις τους.

Πιο συγκεκριμένα, στον τελικό του παιχνιδιού ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε μια ατάκα για τον Σωτήρη Κοντιζά και έφερε αναστάτωση. Ο κριτής άφησε να εννοηθεί πως ο Σωτήρης Κοντιζάς θα βρίσκεται εκτός του εβδόμου κύκλου του MasterChef, χωρίς να διευκρινίζει αν κάνει πλάκα ή εάν μιλάει σοβαρά.

«Θα αναλάβω πάλι φέτος να αθροίσω τις βαθμολογίες. Μένει να ανακοινώσουμε τις υπόλοιπες βαθμολογίες και να μάθουμε αν αληθεύει ότι ο Σωτήρης μπορεί του χρόνου να μην είναι μαζί μας», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς τότε γέλασε και είπε με τη σειρά του: «Πού το ήξερες ρε μπαγάσα;».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved