Δανάη Μπάρκα: Το σπίτι της είναι σαν να έχει «βγει από παραμύθι»- Οι απίθανες φωτό!
Showbiz

Δανάη Μπάρκα: Το σπίτι της είναι σαν να έχει «βγει από παραμύθι»- Οι απίθανες φωτό!

Η Δανάη Μπάρκα έχει απίθανο γούστο και αυτόι φαίνεται ξεκάθαρα από το σπίτι της, μιας και είναι ένα μέρος που έχει επιμεληθεί η ίδια και το έχει διακοσμήσει, για να εκφράζει την προσωπικότητά της. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες του κοινού, το οποίο και την παρακολουθεί κάθε πρωί μέσα από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη».

Την Δανάη Μπάρκα την χαρακτηρίζει απόλυτα η θετική ενέργεια, μιας και καθημερινά φροντίζει να ξυπνά με ένα μεγάλο χαμόγελο και να απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Η παρουσιάστρια φροντίζει σε κάθε της εμφάνιση να είναι κομψή και να φορά τα αγαπημένα της ρούχα, για να αισθάνεται πάντοτε όμορφη, μιας και της αρέσει πολύ να φροντίζει την εμφάνισή της.

Σε μια πρόχειρη ματιά που ρίξαμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καταλάβαμε ότι το σπίτι της είναι φανταστικό και μάλιστα ορισμένα σημεία του είναι σαν να έχουν βγει από παραμύθι. Το σαλόνι της είναι απίθανο και έχει υπέροχη θέα ενώ τα χρώματα που κυριαρχούν είναι πολύ φωτεινά, μιας και αυτό είναι κάτι που η παρουσιάστρια λατρεύει και την βοηθά και να συγκεντρώνεται.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved