Ρεγγίνα Μακέδου: Συγκλονίζει το νέο της μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο: «Χρειάζεται χρόνος»
Showbiz

Ρεγγίνα Μακέδου: Συγκλονίζει το νέο της μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο: «Χρειάζεται χρόνος»

Η Ρεγγίνα Μακέδου παραμένει πάντοτε αισιόδοξη και η αλήθεια είναι ότι τα καταφέρνει και με το παραπάνω, μιας και συνεχίζει την θεραπεία της δυναμικά, μέχρι να καταφέρει να νικήσει τον καρκίνο. 

Η ίδια έχει αποτελέσει πολλές φορές παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, μιας και αυτό που θέλει να μεταδώσει είναι ότι με την δύναμη ψυχής, όλα μπορούν να περάσουν και να γίνουν πιο εύκολα.

Η Ρεγγίνα Μακέδου, τα τελευταία χρόνια, ταλαιπωρείται πολύ με την υγεία της, ενώ αυτό που είναι αξιοθαύμαστο είναι ότι δεν το βάζει κάτω με τίποτα και κάθε φορά προσπαθεί όλο και περισσότερο να τα καταφέρει. Αυτό συμβαίνει και τώρα, που ο καρκίνος έκανε επανεμφάνιση και η ίδια είναι σε δύσκολη κατάσταση, μιας και έχει ξεκινήσει η διαδικασία της μεταμόσχευσης.

Η Ρεγγίνα Μακέδου μέσα από το νοσοκομείο.

Πριν από λίγες ώρες, η ίδια δημοσίευσε ένα νέο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο, λέγοντας ότι είναι αισιόδοξη πως όλα θα πάνε καλά: «Να μην ανησυχείτε είναι πολύ χρονοβόρα διαδικασία. Είμαι ακόμα στο νοσοκομείο νιώθω όμως πολύ καλύτερα. Σας ευχαριστώ όλους, χρειάζεται χρόνος».

Το story που δημοσίευσε

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved