Μαριλένα Γεραντώνη: «Στην TV για να πας μπροστά πρέπει να δουλέψεις σκληρά και να θυσιάσεις στιγμές»
Showbiz

Μαριλένα Γεραντώνη: «Στην TV για να πας μπροστά πρέπει να δουλέψεις σκληρά και να θυσιάσεις στιγμές»

Η Μαριλένα Γεραντώνη νιώθει ότι τίποτα δεν της χαρίστηκε.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια των μεσημβρινών δελτίων ειδήσεων του Mega, ανέφερε αν έχει κάνει στην τηλεόραση όσα ονειρεύτηκε και ποιο είναι το μότο της.

Ήταν εύκολη η πορεία σας μέχρι τώρα;

Στην τηλεόραση τίποτα δεν σου χαρίζεται. Για να πας μπροστά, πρέπει να έχεις δουλέψει σκληρά, να έχεις θυσιάσει στιγμές από την προσωπική και οικογενειακή σου ζωή, να μην έχεις επαναπαυτεί ποτέ.

Είναι ένας διαρκής αγώνας που δίνεις με τον εαυτό σου, ώστε να βελτιώνεσαι καθημερινά, αλλά κι ένας αγώνας μέσα σε ένα σκληρό περιβάλλον στο οποίο πρέπει να επιβιώνεις. Αυτό το μόνο του είναι μια δύσκολη εξίσωση.

Έχετε κάνει στην τηλεόραση όσα ονειρευτήκατε;

Είμαι γεμάτη από εμπειρίες έχω κάνει συνεντεύξεις έχω πάει σε αποστολή στο εξωτερικό, έχω κάνει δελτία ειδήσεων, εκπομπές, ροή ειδήσεων και πολύ διεθνές ρεπορτάζ.

Νιώθω, παρ' όλα αυτά, ότι είμαι ακόμη στα μισά του δρόμου και πως έχω ακόμη πολλά να δώσω, στα οποία δεν έχω δοκιμαστεί. Θα έλεγα, λοιπόν, ότι έχω κάνει τα περισσότερα από όσα ονειρεύτηκα τηλεοπτικά, όμως δεν έχω εξαντλήσει τη λίστα. Δεν παύω να ονειρεύομαι και να θέτω νέους στόχους.

Εχετε μια κόρη, τη Χάιντι. Πόσο εύκολο είναι για μια μαμά να έχει μια τόσο απαιτητική δουλειά;

Είναι δύσκολο, όπως για όλες τις εργαζόμενες μητέρες, όχι όμως και ακατόρθωτο. Θέλει πολλή προσπάθεια, στήριξη από την ευρύτερη οικογένεια και κυρίως όταν επιστρέφεις σπίτι, να κατεβάζεις τα ρολά της δουλειάς, ώστε να προσφέρεις ποιοτικό χρόνο στο παιδί σου.

Ποιο είναι το μότο στη ζωή σας;

Δώσε αγάπη και καλοσύνη στους γύρω σου. Να νιώθεις ευγνωμοσύνη για ό,τι έχεις κατακτήσει στη ζωή.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved