Εξομολογητική η Βάνα Μπάρμπα: «Με έχει τσακίσει ο Covid. Ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω»
Showbiz

Εξομολογητική η Βάνα Μπάρμπα: «Με έχει τσακίσει ο Covid. Ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω»

Τις τελευταίες ημέρες, η Βάνα Μπάρμπα, ταλαιπωρείται ιδιαίτερα, μιας και είχε κολλήσει κορονοϊό, με την υγεία της να μην έχει αποκατασταθεί ακόμα πλήρως. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από τους ρόλους που η ίδια έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Η Βάνα Μπάρμπα είναι αρκετά ενεργή στα social media και πολύ συχνά δημοσιεύει διάφορες αναρτήσεις, που αφορούν τόσο τα επαγγελματικά της σχέδια, αλλά και την καθημερινότητά της. Η ηθοποιός, το πρωί της Τρίτης 19 Ιουλίου ανήρτησε μια νέα δημοσίευση, με την οποία δήλωσε ότι δεν έχει καταφέρει ακόμα να συνέλθει από τον κορονοϊό, που νόσησε πριν από κάποιες ημέρες.

Η ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλημέρα σε όλους με αγάπη.. με τσάκισε ο Covid ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω. Δεν είναι εύκολο προσέχετε. .. ύπουλος και μουλωχτός σαν το κακό ... Μην ξεχνάτε ανθρώπους που είναι δίπλα μας και μας χρειάζονται... Θα σας πω τι ετοιμάζουμε εθελοντικά στο σωματείο μας, ποιες θα είναι οι δράσεις μας από Σεπτέμβριο, ώστε να ενημερωνόμαστε και να πράττουμε το σωστό..Δύναμη ζωής. .λοιπόν ΑΓΑΠΗ»

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved