Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε unfollow τον Φίλιππο Τσαγκρίδη - Τι συμβαίνει μεταξύ τους;
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε unfollow τον Φίλιππο Τσαγκρίδη - Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να κυκλοφόρησαν οι φήμες πως η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είναι και πάλι μαζί, όμως, όπως όλα δείχνουν επήλθε η οριστική ρήξη ανάμεσά τους.

Η παρουσιάστρια και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης υπήρξαν ζευγάρι για τρία χρόνια ενώ πριν μερικούς μήνες αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους γεγονός που επηρέασε πολύ την ψυχολογία της παρουσιάστριας.

Ωστόσο, μια κίνηση της ίδιας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ήρθε να επιβεβαιώσει την ρήξη. Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε unfollow τον πρώην σύντροφό της. Ο Φίλιππος από την άλλη εξακολουθεί να την ακολουθεί αλλά και να έχει στο προφίλ του κοινές τους φωτογραφίες.

Να σας θυμίσουμε πως η παρουσιάστρια πριν λίγο καιρό είχε κάνει ένα ταξίδι γεμάτο μυστήριο μαζί με συνοδό, την ταυτότητα του οποίου προσπάθησε να κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό. Ωστόσο, ο άνθρωπος με τον οποίο η γνωστή παρουσιάστρια ταξίδεψε στη Ρώμη ήταν ο πρώην σύντροφός της, Φίλιππος Τσαγκρίδης.

Επιθυμία της Κατερίνας ήταν να κάνει ένα όμορφο ταξίδι αναψυχής και προσκάλεσε τον πρώην σύντροφό της. Εκείνος έχοντας ελεύθερο το Σαββατοκύριακο, δέχθηκε την πρόταση και αποφάσισε να απολαύσει ένα τριήμερο με... dolce vita.

Μπορεί να πέρασαν μαζί ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο, αυτό, όμως δεν υποδηλώνει πρόθεση επανασύνδεσης. Εξάλλου, έχουν χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους περνούν χρόνο μαζί μετά το τέλος της σχέσης τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν συναντηθεί αρκετές φορές, χωρίς όμως να αντιστρέφεται η απόφαση να διακόψουν τη σχέση τους. Κανένας από τους δύο, ωστόσο, δεν ξεχνά τις όμορφες στιγμές που έχουν μοιραστεί, γι' αυτό και διατηρούν μια καλή σχέση μεταξύ τους.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved