Ταραμπάνκο: Το απίστευτο περιστατικό στο αεροδρόμιο και η έκκληση - «Παιδιά βοήθεια»
Showbiz

Ταραμπάνκο: Το απίστευτο περιστατικό στο αεροδρόμιο και η έκκληση - «Παιδιά βοήθεια»

Ξινό βγήκε της Κάτιας Ταραμπάνκο το ταξίδι της στο εξωτερικό, αφού στο αεροδρόμιο ήρθε αντιμέτωπη με ένα περιστατικό που σίγουρα θα θέλει να ξεχάσει.

Η Κάτια Ταραμπάνκο άφησε για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και ταξίδεψε μέχρι το Βέλγιο για να περάσει μερικές στιγμές χαλάρωσης, ώστε να γεμίσει τις μπαταρίες της. Πιο συγκεκριμένα η ίδια βρέθηκε στο φεστιβάλ μουσικής Tomorrowland.

Ωστόσο, το μοντέλο γυρνώντας πίσω στην Ελλάδα, ήρθε αντιμέτωπη στο αεροδρόμιο με ένα απρόοπτο περιστατικό. Η Κάτια Ταραμπάνκο σήμερα (19/7) αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό στο Instagram, πως βρήκε ανοιχτή την βαλίτσα της την ώρα που πήγε να την παραλάβει, με αποτέλεσμα να χάσει ένα αντικείμενο μεγάλης συναισθηματικής αξίας. Μάλιστα ζήτησε βοήθεια και από τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Παιδιά βοήθεια. Εχθές βρήκα την βαλίτσα μου στο αεροδρόμιο ανοιχτή, την ώρα που τις παραλαμβάναμε, με αποτέλεσμα, ρούχα, παπούτσι κλπ να έχουν πέσει είτε πίσω στον εργασιακό χώρο, είτε στον ιμάντα. Χάθηκε αυτός εδώ ο αναπτήρας. Είναι δώρο πολύ, πολύ συναισθηματικό. Σας παρακαλώ, αν κάποιος το βρήκε να επικοινωνήσει», έγραψε χαρακτηριστικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

Δείτε στην gallery την δημοσίευσή της.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved