Φωτιά στη Πεντέλη: Η έκκληση της Ζέτας Δούκα στα social media (photos)
Showbiz

Φωτιά στη Πεντέλη: Η έκκληση της Ζέτας Δούκα στα social media (photos)

Φωτιά Πεντέλη: Η Ζέτα Δούκα έκανε δημόσια έκκληση να βοηθήσουν όσοι μπορούν με τρόφιμα και νερά.

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (19/7), λίγο μετά τις 17:00, βόρεια της Ανθούσας και κινήθηκε προς ορεινό όγκο Πεντέλης έχει πάρει διαστάσεις και πλέον η κατάσταση είναι εξαιρετικά σοβαρή.

Το μέτωπο μαίνεται ανεξέλεγκτο και νωρίτερα δόθηκε εντολή εκκένωσης από Ντράφι προς Παλλήνη. Λίγη ώρα αργότερα, η φωτιά έφτασε στα πρώτα σπίτια στην περιοχή της Πεντέλης και υπήρξαν οι πρώτες καταστροφές.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της πυροσβεστικής, περίπου στις 18:00, κινητοποιήθηκαν 78 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων συμπεριλαμβανομένων και 28 Ρουμάνων πυροσβεστών, 22 οχήματα, 11 Α/Φ και 5 Ε/Π, εκ των οποίων το 1 Ε/Π του Ε.Σ. και 1 ακόμη Ε/Π για εναέριο συντονισμό. Συνδρομή παρέχει μεγάλη δύναμη εθελοντών πυροσβεστών και υδροφόρες ΟΤΑ.

Η Ζέτα Δούκα, η οποία παρακολουθεί «παγωμένη» τις εξελίξεις της μεγάλης φωτιάς έκανε έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους να βοηθήσουν όσο μπορούν τόσο τους πυροσβέστες και τους εθελοντές, όσο και τους κατοίκους της περιοχής με τρόφιμα και νερά, ώστε να μπορέσουν στις αντίξοες συνθήκες που καλούνται να αντιμετωπίσουν.

Η ανάρτηση της Ζέτας Δούκας

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved