Ο Χάρης Γιακουμάτος στο gossip-tv για την φωτιά στην Πεντέλη: «Γίνεται χαμός, είναι αρκετά δύσκολα»
Showbiz

Ο Χάρης Γιακουμάτος στο gossip-tv για την φωτιά στην Πεντέλη: «Γίνεται χαμός, είναι αρκετά δύσκολα»

Ο Χάρης Γιακουμάτος αποκάλυψε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr, πως ήδη έχει ξεκινήσει να ετοιμάζει μερικά πράγματα του.

Καταστροφική είναι η πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα (19/7) το απόγευμα στην Πεντέλη. Ήδη έχουν εκκενωθεί τέσσερις περιοχές, ενώ υπάρχουν αναφορές για καμένα σπίτια και περιουσίες στις περιοχές από όπου πέρασε η φωτιά.

Οι ισχυροί άνεμοι δυσχεραίνουν το έργο της πυροσβεστικής, τόσο των επίγειων όσο και των εναέριων μέσων, με τις φωτογραφίες από το μέτωπο να είναι συγκλονιστικές. Οι μαύροι καπνοί έχουν καλύψει σχεδόν όλο τον ουρανό της Αττικής, με το μέτωπο να είναι ορατό ακόμα και από τον Πειραιά.

Οι επώνυμοι παρακολουθούν τις εξελίξεις εξοργισμένοι και καλούν σε έκκληση τον κόσμο να βοηθήσει με κάθε τρόπο, τόσο τους συνανθρώπους τους, όσο και τα ζώα που βρίσκονται στην περιοχή.

Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με τον Χάρη Γιακουμάτο, ώστε να περιγράψει τα όσα συμβούν στην περιοχή. Ο ίδιος φανερά συγκλονισμένος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ήδη έχει ξεκινήσει να ετοιμάζει μερικά πράγματα του, καθώς αν ο άνεμος «γυρίσει» τότε θα φτάσει κοντά στο δικό του σπίτι.

«Εγώ μένω στα Άνω Βριλήσσια, δηλαδή βλέπω το βουνό μπροστά μου. Βλέπω τις φλόγες και η αλήθεια είναι πως γίνεται χαμός. Είναι αρκετά δύσκολα. Μπορεί να μην είμαι στο σημείο δίπλα, αλλά και εγώ είμαι σε μια κατάσταση που ετοιμάζομαι… Βρέχω τους κήπους, έχω μαζέψει ρούχα», ανέφερε αρχικά ο Χάρης Γιακουμάτος.

Και πρόσθεσε:«Η κατάσταση είναι δύσκολη. Αυτήν την στιγμή ο άνεμος πηγαίνει προς Μαραθωνα και αυτό προς το παρόν μας σώζει στο σημείο που είμαι εγώ. Θέλω όμως να είμαι σε ετοιμότητα γιατί αν γυρίσει ο άνεμος είναι μόνο λίγα λεπτά να φτάσει παρακάτω και πρέπει όλοι να προετοιμαζόμαστε».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved